Już jestem ciekawa co wymyśliłaś Ja nawet jeszcze do moich piwnicowych pelargonii nie zajrzałam czy to oznacza że ja nie włączyłam jeszcze trybu wiosna?
Aguś - jak się rozpędzę to nic tylko brać balkon sąsiadki w leasing A do tego jeszcze działka To ty jesteś w trybie "pozimowe odrętwienie" Pstryknij pstryczka, leć do piwnicy i wrócisz już w trybie "Wiosna"
I ja chyba dziś pójdę zobaczyć jak moje begonie, mam je pierwszy raz i czytam, że już by je do doniczek czas, ale nie bardzo mam gdzie te doniczki trzymać
Paulinko ach ta praca U mnie odszedł przedstawiciel handlowy i część obowiązków spadła na mnie i codziennie rano zastanawiam się w co najpierw ręce włożyć taki sajgon Już nawet monitor mam obklejony całkowicie żółtymi karteczkami z rzeczami do załatwienia - szef się śmiał że powinnam mieć większy monitor bo mi się karteczki nie mieszczą Dobrze, że się zorganizowałaś i będziesz częściej zaglądać
Dorotko już mi wczoraj mówił że czeka na propozycję jak ma mi wynagrodzić dodatkowe obowiązki - powiedziałam że chyba woli nie wiedzieć co chcę (myślałam o kwocie premii) ale on chyba pomyślał o czymś innym