Przemek mój błąd ,córcia cosik poprzestawiała w aparacie,a jak się zorientowałam to baterie padły i koniec robienia zdjęć ,ale już ładuję akumulatorki,myślę nawet nad drugą ładowarką żeby w razie czego podłączyć w altanieprzemo1669 pisze:Dorotko jakość nie ważna, ważne, że iryski i krokusy są przepiekne
Cebulki - odmiana 'Katharine Hodgkin' -polecam jest wyjatkowyewunia7 pisze:![]()
Dorotko te irysy to z kłącza czy cebulkowe???
Śliczne są
jeśli szybko nie przekwitną bo jest ciepło i słonecznie postaram je raz jeszcze obfocićlulka pisze:Ślicznie Dorotko. Iryski wyglądają jak ozdobne chusteczki położone na grządce, w sensie, że delikatne
Ja kupowałam je jesienią , posadziłam i przezimowały bez okrycia,ale w końcu w tym roku było duzo śniegu więc miały pierzynkę,czekam na kwitnienie białej przylaszczki -wczoraj juz było widać jak wychodzi z ziemi ,marzy mi sie jeszcze rózowamamafrania pisze:Dorotko, masz ładnie rozrośnięte te krokusiki.I przylaszczkę poznałam.Zobaczyłam ją ostatnio u kogoś na fo i ...to jest miłośc od pierwszego wejżenia![]()
.Iryski są urocze.Wubiegłym roku sadziłam też takie, ale mi wszystko zmarzło.Wiecej nie kupowałam z obawy przed kolejną porażka.Ale Twoje są piękne
Jeszcze nic nie widaćmamafrania pisze:A ja nie mam żadnej...przylaszczki...
Jak Twoje hosty dorotko, wychodzą już?
Moje jeszcze pod ziemią, ale zajżałam delikatnie i kiełki są wiec może będzie ok .