Ewa to fakt masz ostatnio pecha, ale teraz znów zima wraca i będzie czas na kurację, poproś męża o dobrą rozgrzewkę, zrób sobie na ten katar inhalację parową, wymocz nogi w gorącej wodzie i odrazu będzie lepiej
Wyobraż sobie, że dzisiaj przełaziłam pół dnia po sklepach, w LIDLU była nowa oferta wiosenna tzn. sporo rzeczy do ogrodu, nawozy, trochę kwiatów, różne magnolie. A po pułudniu było otwarcie dużej nowej galerii handlowej "Veneda" a w środku Tesco, ludu mnóstwo, trochę atrakcji też było, jutro mają rzucić jakieś róże, więc rano pojadę zobaczyć, zabardzo nie nastawiam się na zakupy ale zobaczyć muszę, żeby zaspokoić ciekawość.
Już wróciłam z przeglądu róż z Tesco, więc są to róże pod nazwą czerwona, zółta itd, ogólnie to co było na stoisku ogrodniczym dużo droższe jak w sklepach. Nic ciekawego ale musiałam się przekonać, żeby być spokojną.
Też wybrałam się do Lidla, ale nawozy i sekatory już mam, a oprocz nich nic ciekawego nie było. Myślałam, że może jakieś rośliny, ale nie... nie było nic. Poluję także na takie ozdobne podpory do róż. W zeszłym roku kupilam jedną, jaka szkoda. Mam nadzieję, że powtórzą tę ofertę. Poza tym czekam na jakieś klematisy.