Zdrowiej kochana...bo trzeba będzie wyruszyć do naszych "rajów"
A swoją drogą ....zastanawiam się z czego Ty się odchudzasz , bo na fotce nie widać abyś miała nadwagę...

Pozdrowienia dla Ciebie i eMa i dzieciaczków

jasnowidz czy co? - czytasz w moich myślach Bogusiu, ja nie śmiałem spytaćbwoj54 pisze:....zastanawiam się z czego Ty się odchudzasz , bo na fotce nie widać abyś miała nadwagę...
Tak, to jest jedyna dieta, którą ludzie powinni stosować MŻ + DPż (długotrwałe przeżuwanie)DuczekiOsia pisze:Dziękuję Wam wszystkim że wpadacie![]()
![]()
![]()
![]()
Dieta MŻ - (mniej żreć)
nawet kalorii nie liczę po prostu na śniadanie dwie kromki chlebka orkiszowego z czymś np. wędlina albo sałata pomidorowa z fetą, albo 2 jajka na jak się chce :P obiad warzywka na parze i czasem mięcho w miedzy czasie jakieś jabłko albo inna owoca. No i kolacja tez z reguły dwie kromki chleba z czymś. No i siłownia 30 minut codziennie orbitreka , chodź teraz 2 tydzień leczę przeziębienie i wyleczyć nie umiem .... i nie chodzę bo siły brak, a waga stoi w miejscu. Za to poczyniłam zakupy nasienne i tacki do wysiewu oraz ziemie, muszę się za to wsiąść jeszcze w tym tygodniu. Fotki wam wstawię w wolnej chwili.
Gorące uściski dla wszystkich