Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .

Post »

Aniu...dobra , to mało powiedziane ..., sympatyczna , życzliwa i o wielkim ;:167 . Aż boję się pisać , co mi się podoba , albo czego szukam ...bo spod ziemi potrafi to załatwić ....dosłownie .
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Piękna Catleyka jestem ciekawa czy moja w tym roku zakwitnie .Falek też taki niewinny mój dopiero pąki tworzy .Dzisiaj było na + ;:219 a jutro znów -1-2 w dzień .Trochę śniegu ubyło ,ale tylko trochę .Sikorki pobudzone zalotnie podśpiewują czyżby wiedziały więcej niż my ;:224
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadzieńko i u mnie się odrobinę ociepliło , w ciągu dnia było +5*C , więc drogę pokryła breja ....ale pierzynka jest spora na ogrodzie . Teraz jest zero *C .
Falenopsisy mam dwa jednakowe i oba kwitną ...chętnie bym wymieniła na inny kolor ...one mają ogromne kwiaty i chętnie i obficie kwitną 2 x do roku .
Czyżby świergotały sikorki o wiośnie ;:oj ...nie sądzę ;:185 ...ale pewnie są zadowolone z takiej pogody i z dokarmiania ;:224

Oto moje wypociny :oops: ...pierwszy szal :oops: ...potem myślę ,że pójdzie lepiej , gdy nabiorę wprawy , a przede mną długa droga ....
Następnym razem będą kolory bardziej energetyczne ...
Proszę śmiało krytykować ...przyjmę każdą opinię na klatę ... ;:306

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Kontakt:

Post »

Śliczne kwitnienia Iguś :wit
Uważam, że szal wyszedł super ;:108 Lubię pastele :)
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Iguniu jestem w szoku ...CUDOWNY szal ;:138 ;:138 Jesteś kochana niesamowicie zdolna ;:196 Jak to jest pierwsze dzieło to nawet nie próbuję sobie wyobrazić kolejnych ;:167
;:196
marzenia się spełniają! Dana
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jagódko ,piękne to ...małe co nie co...;:215 u mnie zakwitł sabotek , reszta w uśpieniu .
Bardzo podobają mi się kolorki a co za tym idzie i cały szal :D zdolnaś kobitko ;:196
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Piękne kwitnienia Igo,takie pastelowe.Mam nadzieje,że u Ciebie jak i u nas ponownie popaduje śnieg?Czy pieczesz kolejne ciasto?Muszą być smakowite skoro męska obsada domu tak je pochłania.
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu...bardzo dziękuję ...wciąż czekam na Twój przyjazd , by razem pofilcować ;:196

Danuś..to pierwsza moja praca ...wypociny - ale ...pomału myślę , że opanuję ten warsztat ...dzisiaj byłam w nim na pobraniu krwi i ...znajoma pielęgniarka była w szoku ...myślała , że mam jakąś maszynę . Nie wierzyła , że takie coś robiłam rękoma , dotykała, głaskała mówiąc , że taki delikatny , milusi i pytała , czy robię na zamówienia ;:306 . Daneczko ...pierwszy był kwiat ...amarylis , a to jest w kategorii szale ..pierwszy , na jedwabiu , z wełny merynosów australijskich . Dziękuję ;:196 ...jest mi miło , ale daleka droga jeszcze przede mną .

Elżuniu...Pokaż sabotka ... ;:180 ...dziękuję za miłe słowa , które bardzo cieszą i miło mi ,że mój pierwszy wyrób Ci się podoba ...będą następne ;:108 .

Ewuś...Śnieg padał rano , a teraz znów się ociepliło i topnieje w oczach ...rano było bielusieńko i trzymał mróz -2 *C .
W rzeczy samej ...są dobre , bo pochłaniają szybko ...dzisiaj będzie szarlotka , a teraz robię gołąbki :heja .
Zapraszam ...wpadnij jutro ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj piekłam cytrynowe ciasto jutro, przekroję i zrobię krem budyniowy i polukruję .No cóż M ma swoje kolejne urodziny ,więc trzeba coś upiec ,bo wnuki uwielbiają to ciasto. Jestem ciekawa co jeszcze domówisz .Widziałaś może tę Alisar princess of pheonica http://www.rosebook.ru/roses/hulthemia- ... phoenicia/ .Pokazała ją Alutka i wychwalała a link jest u mnie do jej wątku ;:196 Szal piękny i oglądałam z ciekawości na Youtube jak to się robi .Praca niesamowita ;:180
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadzieńko...właśnie z tego linka od Alutki zaś dopisałam ;Angie , Adelaide Hodles , Alexandra Princess de Luxemburg , Bailando , Burgundy Iceberg i Alexander Mac Kenzie . O Allistar mogę tylko pomarzyć ...jak i o takiej http://www.rosebook.ru/roses/hulthemia- ... es-for-you .....Ty ją masz u siebie ...obie śliczne .

Zrobiłam gołąbki , szarlotkę i ...czekam , może ktoś zechce wpaść ...uwielbiam gości ...
Dziękuję ;:180 ...miło mi , że Ci się podoba ten szal ... ;:196 ...ale daleko mi do takich , jak ma Bozunia ...trening czyni mistrza ...nieprawdaż ?
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38

Post »

Ciekawie tu u cb na ogrodzie :wit
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Adelaidę tez zamówiłam we Floribundzie i będzie u mnie wiosną Burgundy Ice mam u siebie i rośnie razem z oczętami .Podobno Alutka zamówiła chyba w naszej szkółce .Wszystkie ślicznotki zamówiłaś Jagódko .Oj będzie co podziwiać w sezonie
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piotrze ...witaj ...dawno Cię u mnie nie było ...a w ogrodzie ...leży śnieg ...nic ciekawego , zapewne i u Ciebie też ?

Jadzieńko ...nie , nie zamówiłam jeszcze ...komponuję ...jak partyturę .... ;:224 coś dołożę , coś wykreślę , by limitu nie przekroczyć ...na razie będzie kilka , a potem będę tylko dokupywać ...No , w rodzimej szkółce Alutka zamówiła ...ale nie wiem , w której ?
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Jagódko sabotka wkleję jutro ;:196 to żaden rarytas on z tych najzwyklejszych , miłe jest to że co roku kwitnie .
Sama widzisz ilu osobom podoba się Twój szal , jest naprawdę piękny ;:215 jak tak dalej pójdzie będziesz miała dodatkowy zarobek ;:oj
Miłego weekendu ;:167
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jagódko PW ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”