Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Uda ci się na pewno kochanie. W końcu ty zawzię ;:224 ta babka jesteś i jak nóżką tupniesz to ;:224
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Agapa pisze:Uda ci się na pewno kochanie. W końcu ty zawzię ;:224 ta babka jesteś i jak nóżką tupniesz to ;:224
;:196 Agnieszko znasz mnie :D

Aniu ;:196
ElleBelle pisze:Ja wiem że coś wykombinujesz...
..och...Ela ;:196
Helios pisze:;:3
Mieszkam na wsi już trzy lata ( :shock: ). Do miasta nie ciągnie mnie nic a nic. M czasami coś pomarudzi, ale to bardziej z przekory, niż z faktycznej tęsnoty.
Ciągle jest czymś zajęty, a co robiłby w mieście?
Kombinuj Basiu, kombinuj. Ja bym się nie dała. ;:108
Helenko mój leniem był zawsze i kocha bezrobocie, tu cokolwiek robi to nazywa zabijaniem czasu i bardzo oszczędza sie z tą robotą, teraz nie może zbytnio z powodu oczu.

Krysiu to widać że się rozkręcam?Mnie to się zdaje że ja "kręcę" tylko czy M da sie nabrać,a już ruszyłam sprawę na razie wśród znajomych, by wyglądało że ktoś szuka lokum na gwałt... :;230 a do tego... ;:118 ;:119 złagodniałam, sztucznie milutka jestem, opiekuńcza i troskliwa.... :wink: gorzej jak mi tak zostanie ;:oj
gajowa pisze: Baśka - a pewnie, że kombinuj ;:108 Jak mówi mój M: "na krzywe dziury są krzywe kołki"...
Ewka masz Mądrego chłopa ;:333

Marysiu
Tak bardzo chciałabym, żeby zobaczył błękit i zieleń i żebyś Ty i Twoje dzieci i te małe i duże miały swoją wieś.
;:196 jak ładnie napisałaś.

jeżdżę do lasa skuterkiem by wyjeździć paliwo przed zimą i...po co jeżdżę :?: :?: :?:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
...tu trzeba nawieźć kwaśnej gleby ;:224 i kamycków też
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

BASIU.......jeżeli tam Ci będzie lepiej to kręć na dwie ręce.....ale Ty psotnica jesteś.......sztuczne umizgi, ale chyba inaczej się nie da w tym przypadku....wyjazdy dobrze robią dla ogrodu i dla Ciebie....może jeszcze przed zimą zatankuj z jeden raz......
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Też zaczęłam nową rabatę obstawiać kamieniami,tylko większymi ale mi zabrakło zapału ;:131 A może Basiu i Tobie odpoczynek się przyda?W bloku zawsze wygodniej.Nabierzesz sił na nowy sezon!
Wygodnie masz brać ziemię,co oni tam robią,orzą?
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Basiu życzę Ci żeby spęniły się Twoje marzenia...dzielna jesteś targać na skuterku ziemię... ;:63
..ja od 7lat nie mieszkam w bloku i nie tęsknie o nie nawet jak wstaję o 5rano wypuszczając psa razem z nim jestem na dworze...lubię patrzeć jak budzi sie dzień co prawda teraz około 6godz....
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mirusiu Ty mnie ani nie nerwuj ;:188 Dobrze że choć napisałaś
A może Basiu....
Koobieto jaki tam odpoczynek :?: :!: Klatka :? Winda,za ścianą, swąd wpadający przez okna ;:29 4-metry betonowego balkonu z widokiem na hałasliwą kopalnię....no NIE!!! ;:145
A ziemię rzeczywiscie wygodnie brać z lasu bo jest przeorane głęboko po zeszłorocznycm wycinaniu drzew, a drzewa było dużo :heja
Misiu nie tylko ziemię targam, nie zostawię przecież drewna brzozowego, które leży bezpańskie....
Krysiu ;:333 masz rację chyba zatankuję jutro, bo pogoda się sknoci lada dzień
Cosik źle się czuję, chyba załapałam w mieście jakiegoś.... Świrusa :wit
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

No już dobrze,dobrze,nie złość się,bo nie zaśniesz :;230 :;230 :;230
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Uffff ;:19 Mirusiu ;:196 spij dobrze też :wit
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

....a co Wy już spać poszłyście....
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu ja chodzę bardzo późno spać, ale laptopa wyłączam bo bym klikała a ja mam trochę roboty.szyję najmłodszej pelerynkę do chrztu, właśnie poprułam a jest z tej starszej wnuczki i będę przerabiać, Martynka była nieco wyższa i tłuściutka.
po za tym szydełkuję trochę świątecznych ozdób
Obrazek Obrazek te są zeszłoroczne

ten środkowy zwlekłam skuterkiem,Łaadny ;:167
Obrazek tu korzenie z...wykopalisk leśnych Obrazek

balon pękł ;:130 ale jeszcze może postać
Obrazek zielono mi... :arrow: Obrazek

Te rośliny zwlekłam z miasta i NN, rzekła mi darczyni-- ta karpa to kwiatki wieloletnie ładnie kwitną i na noc sie zamykają :shock: drugie to krzew chyba krzewuszka :roll:... i tyle wiem ;:218

Obrazek Obrazek

Obrazekszałwia Obrazek Hibiskus
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

W końcu się u Ciebie wpisuję, bo tak to tylko jak się mijamy w wątkach, to sobie przypominam, że miałam Twój wątek zaznaczyć :oops: Pean pochwalny machnę, jak dokładnie cały Twój wątek przeczytam teraz tylko ustosunkuję się do głazu przywleczonego skuterkiem....o matko ;:oj
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pat jak że ja się raduję że do mnie zawitałaś ;:196 , no cóż... moje poczynania w porównaniu z Twoimi... ;:180 U Ciebie to dopiero jest co podziwiać ;:180 i poczytać ;:215
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Basiu o maluszek śliczny jak miło jest gdy rano witają takie buźki...podziwiam ozdoby muszę sobie przypomnieć jak to się robiło ale kiedy ja to udziergam ... :?:
...a kamienie ło matko he,he chyba wszystkie mamy odchyły ...ja wczoraj też w torbie przytargałam kamień... :;230
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Na kamień Basiu cyt ło matko ;:oj
Ja też różne rzeczy targam ze sobą, a przede wszystkim trawy rośliny, kawałki roślin urywam gdzie jestem (kradnę!). To jest choroba, kamieni nie muszę bo jak porządnie kopnę to mam u siebie.
A mój stary :;230 jak już mnie widzi jak idę do auta z wystającymi badylami to mi - pamiętaj że nie mieszkasz sama (no nie sama z roślinami :;230 )
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

....a ja jakiej wprawy nabrałam......mam sekator który w plecaczku ma zawsze swoje miejsce, na każdy wyjazd jest zabierany i się sprawdza......no i oczywista worek foliowy.....
BASIA.....już Cię widzę swoimi ;:oj wyobrażani z tym kamlotem w objęciach ;:215 ....jak Ty go wtaszczyłaś na ten skuter.... ;:88
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”