Ogródek An-ki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
Anuś a z Piruetem to KTO? . W takiej tonacji miałam 1 kwiat Magenty nawet bardziej sinawy .
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ja wiem! Ja wiem, Jadziulek! To jest Weltawa!
Sliczna, prawda?
Aniu, wiem, że kwiaty róż zmieniaja kolory pod wpływem gleby, czynników atmosferycznych i kto wie czego jeszcze, ale zeby aż tak?
Niebywałe 

Aniu, wiem, że kwiaty róż zmieniaja kolory pod wpływem gleby, czynników atmosferycznych i kto wie czego jeszcze, ale zeby aż tak?

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu PIROUETTE niesamowita, aż trudno uwierzyć, że to ta sama róża....jak kameleon....jest przepiękna , w każdej odsłonie
W ogóle mnóstw róż Ci kwitnie......ten rok dla nich wyjątkowo dobry.....moje takie ogromne porosły....że w życiu nie sądziłam, że mogą osiagnąć takie rozmiary....zawsze sięgały mi do pasa....a teraz mnie przerosły....aż zdjęcia zrobić trudno

W ogóle mnóstw róż Ci kwitnie......ten rok dla nich wyjątkowo dobry.....moje takie ogromne porosły....że w życiu nie sądziłam, że mogą osiagnąć takie rozmiary....zawsze sięgały mi do pasa....a teraz mnie przerosły....aż zdjęcia zrobić trudno

Małgosiu dwa energetyczne kolory a nie gryzą się.Byłam u Ciebie i oglądałam Twoje dorodne kwiaty.Surfini tylko pozazdrościć (no nie tylko)
Cały ogród tonie w kwiatach.
Agnieszko masz rację-wszystkie róże śmigają do góry na 180 a nawet 2 00cm.Ja akurat tego nie cierpię.Jak ma być 60cm to ma tak być
Psuje mi to kompozycje rabatowe.
Izo jak się cieszę,że znasz moje róże.Tak to Vltawa jeden raz kwitnaca przez miesiąc,takimi klastrami ,w kolorkach od ciemnego różu do fioletu-im starsze kwitnienie tym bardziej fioletowa.Szkoda,że nie powtarza.
Jadziu moje Magenty dzisiaj już bledsze podobne do Twjej.W drugim kwitnieniu mają mniejsze kwiaty co nie szkodzi ich urodzie.
Maju-Edulkocie-piękna sympathia będzie u mnie wykopana bo mam za dużo niepowtarzjących (to samo z Blaze).
Mam za mały ogródek na te kapryśnice.

Agnieszko masz rację-wszystkie róże śmigają do góry na 180 a nawet 2 00cm.Ja akurat tego nie cierpię.Jak ma być 60cm to ma tak być

Izo jak się cieszę,że znasz moje róże.Tak to Vltawa jeden raz kwitnaca przez miesiąc,takimi klastrami ,w kolorkach od ciemnego różu do fioletu-im starsze kwitnienie tym bardziej fioletowa.Szkoda,że nie powtarza.
Jadziu moje Magenty dzisiaj już bledsze podobne do Twjej.W drugim kwitnieniu mają mniejsze kwiaty co nie szkodzi ich urodzie.
Maju-Edulkocie-piękna sympathia będzie u mnie wykopana bo mam za dużo niepowtarzjących (to samo z Blaze).
Mam za mały ogródek na te kapryśnice.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Za to New Dawn kwitnie i ma dużo pąków.Razem z nią posadziłam marketową(czyli marketankę) o nazwie Chaplin,s ktory nie powtarza a u mnie kwitnie(czyli może to nie on?)

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Szukam Biedermaiera i szukam
Aniu wiesz może gdzie zdobyć to cudo 

Wiem!!!Tylko muszę sprawdzić czy jeszcze są.(w pojemnikach)
Pamelko w poniedziałek sprawdzę-jak będzie to kupić?(nie pamiętam ceny ale chyba 20-25 zł jednak nie jestem pewna)
Pamelko w poniedziałek sprawdzę-jak będzie to kupić?(nie pamiętam ceny ale chyba 20-25 zł jednak nie jestem pewna)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Aniu dziękuję
Biorę za każdą cenę 

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
ooo różyczki wykopujesz? ojej pewnie coś innego kupisz

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Magentę to chyba jednak muszę kupić.
Cudownie wygląda
Cudownie wygląda

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Aniu, najlepiej pamietam te róże, które mi sie bardzo podobają ;) 
Szkoda, że nie mam miejsca na Vełtawę ... To nic, ze raz kwitnie, ale za to jak!

Szkoda, że nie mam miejsca na Vełtawę ... To nic, ze raz kwitnie, ale za to jak!
- jarko
- Od: 1 cze 2010, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U Ciebie takie piękne róże, a u mnie potężne nawałnice burzowe z gradem, pąki albo strącone albo duża część sama opada, kwiaty małe, słabe powtarzanie. Wiadomo, trzeba pokornie przeczekać.
Szukam Stadt Rom (okrywówka), ludziska piszą że u nas do dostania, a nigdzie nie mogę jej znależć. Proszę, daj znać, gdybyś przypadkiem ją zobaczyła, bo trochę szkoda przepłacać w zagranicznych szkółkach. A w ogóle zazdroszczę tego waszego klimatu, u nas niestety same skrajności, jak nie trąby powietrzne (przeszly blisko 2, trzydzieści parę lat nie było), to burze gradowe, susze, wiosenne mrozy. Dobrze, że u innych można zobaczyć pięknie kwitnące róże.
Szukam Stadt Rom (okrywówka), ludziska piszą że u nas do dostania, a nigdzie nie mogę jej znależć. Proszę, daj znać, gdybyś przypadkiem ją zobaczyła, bo trochę szkoda przepłacać w zagranicznych szkółkach. A w ogóle zazdroszczę tego waszego klimatu, u nas niestety same skrajności, jak nie trąby powietrzne (przeszly blisko 2, trzydzieści parę lat nie było), to burze gradowe, susze, wiosenne mrozy. Dobrze, że u innych można zobaczyć pięknie kwitnące róże.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu i co tam u Kapiasa jest ciekawego bo pewnie to u nich te róże.