Serdecznie witam wszystkich miłych gości
i dziękuję za odwiedziny oraz wasz doping!!!
Ostatnie dni były bardzo intensywne... bieganie po urzędach i bankach, biurokracja jest nie do pokonania
I zaczyna się gorący czas w ogrodzie! Jeżdzenie po szkółkach, zamówienia itd....
Ale co najważniejsze: robią nam taras i nawet panowie się uwijają i może w tym tygodniu skończą :P
nie wspominając o tym jak zadeptali mi połowę działki

trzeba ich pilnować, jak dzieci!!!
cóż... najważniejsze, że przy domu wszystko już będzie zrobione i ogród zostanie wyłącznie do mojej dyspozycji , zacznie się sadzenie na całego!
Niedługo też zacznę wysyłki zamówionych róż, już zaczynają pokazywać pączusie!
Pozwólcie, że odpowiem wspólnie
Aszko, Anneczko, Dorotko, Aniu, Krysiu, obie Majeczki, Ewciu, Jadziu, Jula, Adrianno, Asiu, Lemeczko, Kasiu, Aguś, Elizabetko, Kasiu-Robaczku, Małgosiu,
suni przekazałam wasze buziaczki i uściski , jest z tego powodu bardzo zadowolona, to ogromny pieszczoch!
to Akita Inu- pies typowy do trzymania na dworze, jeśli ktoś ma alergię na sierść zwierząt, może spokojnie mieć takiego pupila w ogrodzie! Kita niedawno skończyła rok i jest oczywiście już dużym psem, ale wciąż chce się bawić i tarmosić z dziećmi! Kochamy ją wszyscy i rozpieszczamy, jak się da! Wspaniały pies rodzinny!
Dzięki Dorotko za wskazówki co do Marselisborg, postaram się dać jej najlepsze miejsce i chronić przed infekcją!
U nas pogoda przystopowała, jeszcze zimno, ale i tak panowie szaleją z tarasem więc czekam z sadzeniem na weekend i te +17 ;) Jutro jadę do koleżanki przywieźć moje donice

Wreszcie zobaczę jak zniosły zimę... Stały na porządnym wygwizdowie obsypane kopczykami bez żadnej dodatkowej osłony, więc to był dla nich test życia!
Wy na pewno coś już działacie w ogródkach, przycinanie, przesadzanie itd...
Życzę nam wszystkim dużo słońca i udanego startu "w zielone"!!!
Adrianko

- Kita zniosła przeprowadzkę bardzo dobrze! Teraz już rządzi na swoim terenie
Pozdrawiam wszystkich gorąco! Muszę lecieć...