Witam w ogrodzie u Aguniady

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady

Post »

:wit Aguś ale przewertowałam tych stron ;:108 widzę że zakupy w ND się udały choć ginko nie ma :roll: ale jak był przymrożony to nie ma co :roll: żałuję że mnie też nie było :cry: mam nadzieję że jeszcze nie raz przyjedziesz i się umówimy ;:136 ;:136 ;:136
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ach te Twoje brzózki są takie urocze zresztą cały Twój ogród jest bardzo ładny :D
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

To się nazywa ogród - taaaka przestrzeń!! Tak się rozłożyć na tej trawce - sielanka :D Czy masz sztuczne nawadnianie?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

dzieńdoberek wszystkim :) przepraszam za ilość stron do przewertowania żeby zobaczyć zakupy ;) same się jakoś nabijąją ;-)
Jule, pięciornika można przycinać - u mnie akurat są posadzone na przodzie rabat, a za nimi są wyższe krzewy... krzewuszka będzie na pewno większa niż pięciornik - zastanów się jeszcze :)
Witaj Stachu ponownie - nabytki są, i owszem :) wiesz, że to nieuleczalna choroba ;) lęcę sprawdzić zaraz czy piwonie u Ciebie już zakwitły...
Bożenko - żałuję, że nie mogłyśmy wybrać się tam razem, ale pewnie jeszcze nie raz będzie okazja... ND czy Rawa są niedaleko ode mnie, trasą śmignęłam w 45min... warto było pojechać! a Ginko jeszcze będzie mój ;)
Joasiu - dziękuję ;:196
Iza - witaj ponownie :) ogród nie jest taki znowu wielki, ale trawki trochę jest... w sam raz na relaks na kocyku :) tak, mamy nawadnianie i dziękuję sobie do dziś, że M. mnie do tego przekonał... chciałam to wszystko sama z węża podlewać... ;)
Myszko - dzień dobry mój nowy gościu, dziękuję za odwiedziny i miłe słowo :)
Gat, rozgość się z kawą - dobry miałaś weekend?

dla wszystkich świeżo parzona ;:40 ;:40 ;:40
Awatar użytkownika
beja0100
50p
50p
Od: 3 sty 2011, o 10:59

Post »

Dzień dobry Aguś, witam przy porannej kawce (już drugiej) ;:40
Piękny dzień się u nas zapowiada zapowiada, mam nadzieję, że u Ciebie też, więc życzę miłego dnia ;:33
Pozdrawiam
Beata
Zapraszam Trudne początki...
x-ag-a
---

Post »

Beatko, u nas też przepiękna pogoda od rana... szkoda, że w pracy a nie na ogrodzie, ale cóż... byleby do 16ej :)
miłego!
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tak, tak, zostawie na razie. po prostu chcialam Krzewuszke trzymac na siedzaco, zeby byla w formie niezawysokiej "kupki" z Pieciornikiem na plasko (ona rosnie pod iglakiem) - no ale moge Pieciornika tak trzymac a Krzewuszce z tylu pozwolic na rozczapierzenie :;230 i przycinac tylko gore.
x-ag-a
---

Post »

dokładnie to miałam na mysli - będzie slicznie :)
merle
200p
200p
Od: 29 lis 2010, o 10:00

Post »

witaj Agnieszko,

obejrzałem kilka ostatnich stron - wątek pędzi aż miło :wink:
ogród na zdjęciach pięknie się prezentuje, a te zakupy... dereń kousa - bajka.
Można spytać ile Cię ów dereń kosztował?
x-ag-a
---

Post »

Witaj Marcin :) - dzięki za ponowne odwiedziny, cieszę się, że Ci się u mnie podoba :oops: derenia szukałam od jakiegoś czasu - raz, że trudno go dostać, dwa - cena w Wawie 150zl.. w szkolce 50km od Wawy zaplacilam 60zl. Jest roznica, prawda?
Mme33 - dziękuję w imieniu trawnika! dziś muszę go opryskać na dwuliścienne, bo z bliska nie jest taki dywanowy....
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Aga, obejrzałam fotki i jestem pod wielkim wrażeniem Twoich zakupów ;:180 I także pod wrażeniem róznic w cenie !!!
Modrzew jest cudowny, i dereń.... i wiciokrzew.... i wszystko ;:138 ;:138 Zazdroszczę Ci bo u mnie już nie mam miejsca na nowe nasadzenia :cry: No chyba, że na jakiś mało ekspansywny krzaczek :wink:
A powiedz co z ginko ? Będziesz jeszcze próbować ?
A mój weekend dobry :) Razem z mężem bawimy się w rekonstrukcję historyczną i ten weekend był militarny.
;:196
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
x-ag-a
---

Post »

hej Gat :) cieszę się, że i Tobie podobają się moje nowe nabytki... różnice w cenach powalające! pewnie wróciłabym z kilkoma roślinami wiecej, ale mimo, ze mam kombi, to i tak jechałam z modrzewiem we włosach ;-) najbardziej zadowolona jestem, ze dostałam Kouse i Inverse... gdyby Dissectum był zdrowszy, to miałabym go za jedyne 50zł... z Ginko się waham... szczepiony na pniu łatwiej okrywać, z drugiej strony u mnie robi się gęsto i musiałabym mu dać soliterowe miejsce na trawniku... jeszcze zobaczymy :)
jaką rolę odgrywałaś w rekonstrukcji? ;)
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Fakt ceny są powalające..Taka różnica to sporo..

Gat pewnie jakąś królową grała ;:113
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

No niestety nie królową :) To był okres II Wojny, a ja byłam snajperką co strzela do Niemców.
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
x-ag-a
---

Post »

witaj Małgolinko :) co tam u Ciebie w ogrodzie słychać? siadaj z popołudniową ;:40 i opowiadaj :)
miejsca teoretycznie nie mam, ale trawnik zawsze można stopniowo ograniczać, czyż nie?
Gat, nie namawiam tylko zaczepnie proponuję przecież ;-)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”