Kochani, witam Was serdecznie
Bardzo dziękuję za odwiedziny i wszystkie miłe wpisy

Odpowiadać będę w Waszych wątkach.
Wydawałoby się, że w czasie wakacji powinno się mieć czas na wszystkie swoje ulubione zajęcia... U mnie to się nie sprawdza

Cały czas mam gości- jedni wyjeżdżają, drudzy przyjeżdżają, chociaż na parę godzin. Tak mnie wychowano, że nikt u mnie w domu nie będzie głodny, stoję więc nieustannie przy garach

Lubię gości, ale czuję sie juz zmęczona... i tak czasami zastanwaiam się, kiedy nastąpi rewanż. M się śmieje, że może zimą, bo teraz wszyscy wolą siedzieć u nas. Na szczęście pod koniec tygodnia wyjeżdżamy, więc trochę odetchnę
Weekend był słoneczny, poza tym codziennie pada. Jest ciepło, więc rośliny rozrastają się błyskawicznie.
W ciągu ostatnich dni zrobiłam sporo zdjęć, postaram się część zamieścić. Kwitnie sporo roślin, ale w moim ogrodzie to przede wszystkim czas lilii. Jesienne i tegoroczne nasadzenia to w większości pomyłki... nic już nie chcę pisać na ten temat
Obie pomyłki- prawdopodobnie OT Friso i Purple Prince.
Wszystkim polecam OT Holland Beauty- ta lilia jest olśniewająca i cudnie pachnie!!
OT On Stage i LA Fossano
OT Rexona- przepiękna lilia, która dopiero w drugim roku uprawy pokazała swoją krasę. Kwiaty ogromne (większe niż również biały Gizmo), mocno pachnące. Obok OT Flashpoint
Pomyłka NN. Na początku byłam wściakła, teraz te lilie bardzo mi się podobają

Zapach wyczuwalny z dużej odległości.
All American Plum i mech z bliska

Miłego wieczoru