Wandy ogródek pod dębami, część 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wandy ogródek pod dębami, część 2
To teraz masz zdwojone siły do pracy jak już przyjdzie to ciepełko. 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wandziu, zgubiłam Twój wątek
Nie cierpię tego. Wchodzę po kolei w powiadomienia i dopiero teraz się zorintowałam, że u Ciebie to już dawno powinnam być. Dzisiaj doszłam do powiadomień z 18 marca
.
takie mam zaległości.
Pięknie się wiosna rozgościła u Ciebie. Mam nadzieję, ze ostatnie mrozy szkód nie wyrządziły.
Ale miałas ekstra wyjazd.

Nie cierpię tego. Wchodzę po kolei w powiadomienia i dopiero teraz się zorintowałam, że u Ciebie to już dawno powinnam być. Dzisiaj doszłam do powiadomień z 18 marca

takie mam zaległości.
Pięknie się wiosna rozgościła u Ciebie. Mam nadzieję, ze ostatnie mrozy szkód nie wyrządziły.
Ale miałas ekstra wyjazd.
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Wandziu ....integracja w takim lesie, pośród alei brzozowych...sama przyjemność, noce nadrobisz 

Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Wandziu po wojażach

Śliczne wiosenne kolorki krokusików i irysków. Nie mam niestety tych irysków, ale ciemierniki tak i też kwitną 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Wandziu
Jak czytam wyjazd sie udał
Teraz wróciłaś zrelaksowana i jak tylko słoneczko przygrzeje na pewno pobiegniesz do ogródka 

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Wandziu u nas w lasach też tak mokro, aż się zastanawiam, czy kolejne połacie nie zaczną umierać, jak w ubiegłym roku zagajnik brzozowy 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Kamyku, wiem, że lubisz leśne klimaty, bo pamiętam, że sam wstawiałeś u siebie podobne zdjęcia. Pozdrawiam
Tadku, Kampinos to zupełnei inna bajka, a śnieg w ogrodzie to coś, czego już nie mogę spokojnie znosić. Ale jest już wiosna pełną parą i nic tego nie zmieni
Margo, ja tam w ogóle nie korzystam z powiadomień, tylko odwiedzam według odwiedzin, które inni robią u mnie. Tak jest prościej i w ten sposób o nikim nie zapomnę. Wiosna rzeczywiście się już u mnie rozbuchała i cieszę się z tego jak dziecko
Bożenko, leszczyno, edulkot, witajcie. Tak mam o wiele więcej sił i energii do pracy. Już odespałam integrację i jest dobrze
Izo, a mówiłaś, że nie masz żadnych kolorków? Toż kwitnące ciemierniki to nie byle co, nie u kazdego przetrwały zimę, masz się więc z czego cieszyć
b]Agness[/b], oczywiście, że już grzebię w ogródku, a przez te dwa dni mojej nieobecności stale wracałam myślą do tego, gdzie co posadzę
Pamelko, w całym kraju w lasach stoi woda. Drzewa zaczynają padać, wszędzie to widać. I jakoś nie chce to wsiąkać w ziemię, mimo że przecież nie ma jakichś nadmiernych opadów i świeci slońce. Czy to już tak zostanie na zawsze

Tadku, Kampinos to zupełnei inna bajka, a śnieg w ogrodzie to coś, czego już nie mogę spokojnie znosić. Ale jest już wiosna pełną parą i nic tego nie zmieni

Margo, ja tam w ogóle nie korzystam z powiadomień, tylko odwiedzam według odwiedzin, które inni robią u mnie. Tak jest prościej i w ten sposób o nikim nie zapomnę. Wiosna rzeczywiście się już u mnie rozbuchała i cieszę się z tego jak dziecko

Bożenko, leszczyno, edulkot, witajcie. Tak mam o wiele więcej sił i energii do pracy. Już odespałam integrację i jest dobrze

Izo, a mówiłaś, że nie masz żadnych kolorków? Toż kwitnące ciemierniki to nie byle co, nie u kazdego przetrwały zimę, masz się więc z czego cieszyć

b]Agness[/b], oczywiście, że już grzebię w ogródku, a przez te dwa dni mojej nieobecności stale wracałam myślą do tego, gdzie co posadzę

Pamelko, w całym kraju w lasach stoi woda. Drzewa zaczynają padać, wszędzie to widać. I jakoś nie chce to wsiąkać w ziemię, mimo że przecież nie ma jakichś nadmiernych opadów i świeci slońce. Czy to już tak zostanie na zawsze

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
Czyżby pod dębami było cieplej niżli w Łodzi ,godne podziwu fotki z tak ładnie kwitnącymi . 

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Pięknie Wandziu
To zdjęcie jest urocze .

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Pięknie Wandziu w twoim ogródku , krokusy i iryski urocze
Wyjazd też pewnie bardzo udany 

-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
..iryski się objawiły, moje jeszcze śpią albo odeszły...
Zdjęcia krokusów to chyba na leżąco robiłaś........foto super

Zdjęcia krokusów to chyba na leżąco robiłaś........foto super

Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Wandziu to nie wiedzialam, że jesteś w chórze. Ale krokusy u Ciebie to istna bajka.
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zazdroszczę krokusów - moje pogineły
Pozbawiona jestem takich widoków u siebie więc jesienią musze pamiętać o cebulkach.

Pozbawiona jestem takich widoków u siebie więc jesienią musze pamiętać o cebulkach.