Na coś z oferty skusiłbym się, ale postanowiłem sobie, że nie kupię żadnego chwasta do jakiegoś lipca 2011. Chcę bardziej rozwinąć swoje muzyczne hobby i odkładam sobie pieniądze.

Mam to samo. Od pewnego czasu zbieram na g. elektryczną, ale co chwila jest coś ciekawego (ostatnio staram się powstrzymać przed zakupem P. aculeata i S. opuntioides) i ciężko jest uskładać większą kwotęDelete pisze:Pierwsza i ostatnia hybryda cuda.
Na coś z oferty skusiłbym się, ale postanowiłem sobie, że nie kupię żadnego chwasta do jakiegoś lipca 2011. Chcę bardziej rozwinąć swoje muzyczne hobby i odkładam sobie pieniądze.
I źle zapamiętałem (pisałem to z komórki, nie było możliwości sprawdzić poprzednich stron ;)), chodziło mi o nasiona otrzymane z [Echinopsis Gertrude x Don Juan VK330] x Echinopsis Schick hybride 'Impulse' lub [Echinopsis Gertrude x Don Juan VK330] x [Echinopsis Hybride A.Delight x SPI244 "VK306"], także jakbyś miał nasiona to reflektuję...Artur89 pisze:Pewnie, że zamierzam. Poczynie tyle kombinacji ile będzie możliwychmoritius pisze:Artur, myślisz ty próbować otrzymać krzyżówki tych hybryd? ;) Bo jeśli miałbyś nasiona Impulse x [Don Juan x Corinna (dobrze pamiętam?)] to byłbym skłonny odkupić od ciebie tego przysłowiowego "kota w worku" ;)
Ale, kto pyta nie błądzi :PArtur89 pisze:Dzięki.
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :P Sylwestra spędziłem na domówce.
Ja miałem jechać, ale zrezygnowałem, bo dostać się do Rynku to kamikaze. Kuzyn chyba 2 lata wstecz był i kolejki do spożywczaków długie jak za komuny po mięso.moritius pisze:Ale, kto pyta nie błądzi :PArtur89 pisze:Dzięki.
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :P Sylwestra spędziłem na domówce.
W sumie to nie ma co żałować. Tylko parę piosenek, co się dało posłuchać, a reszta kicha(takie były moje odczucia
). I co 2 piosenki mówienie o mercedesie, co to jest do wygrania. Tragedia :P