Zastanawiałam się dlaczego ,nie widziałam ani słoiczków ,ani roślin ale wczoraj mulił mi net ,pewnie mi się nie otwierały.
Pięknosci przywiozłaś Arletko,
Aniu wczoraj jeszcze nie było, a nad ranem śniło mi się że mi mojego golfika ukradli przebudziłam się ze strachem i już nie mogłam zasnąć więc porobiłam kilka fotek
Andziu troszkę się napracowałam ale za to lubię jeść w zimę takie rarytaski
Pati, Olu
Celinko u siostry jeszcze była druga siostra z Bydgoszczy i musieliśmy jeszcze na chwilę do niej wskoczyć a dziś byłam u nas w Aldiku i nie było falków tylko jakieś dwa nędzne dendrobia i jedno oncidium
Aniu wczoraj jeszcze nie było, a nad ranem śniło mi się że mi mojego golfika ukradli przebudziłam się ze strachem i już nie mogłam zasnąć więc porobiłam kilka fotek
To jeszcze pokarzę jak się puszcza longifolia
I znów mi zakwitły wilczomlecze
Fajne maleństwo,a wilczomlecz to jest różowy?,mam białego i czerwonego ale coś nie chcą mi kwitnąć moje maluchy,pewnie dlatego,że prawie codziennie maja wędrówke ludów(z okna na stolik i zpowrotem)
A co do snów,ostatnio kilka razy mi się śniło,że nie mogę znależć mojego auta na parkingu jak wychodzę z pracy albo za sklepu...i szukam jak ta...ciekawe co taki sen może oznaczać
Aniu tak to różowy a czerwonego mi brak tzn. siostra ma muszę jej skubnąć a kwitną mi już różowy trzeci a biały drugi raz
A co do snów to mam nadzieję że się nie spełni, bo jak mąż usłyszał to nie chciał mi auta dać
Przyszłam do Ciebie,bo muszę oszczędzać swój wątek(powinnam założyć nowy ,a nie mogę się jakoś zmobilizować).
Moje sny sprawdzają się tylko odnośnie teściowej.Zawsze na 100%