Dobry pomysł z tą brązową trawką i przetacznikiem - ujawnia mi się następna choroba odforumowa - nazywa się trawica i jak reszta chorób forumowych jest nieuleczalna
Super Stasieńko
widzę że i się powiększyła kolekcja kwiatów bylinowych i powiększyłaś rabatki ..
dzielżan tez taki mi kwitnie i zaczyna kwitnąć liliowy również astry jesienne zaczynają rozwijać pąki ..
Dagmarko musiałam zrobić rabatkę na hiacynty bo miejsca zabrakło a już za miesiąc trzeba sadzić kocio śliczna ale chuligan
Krysiu wreszcie wiem że to Ty bo nie mogłam się połapać kto jest kto na forum też się bardzo cieszę że Cię poznałam na żywo jednak to forum jest super było fajnie u Poli prawda
Aleksandrze mówisz o strażniku Twoim postaraj się masz taki bajkowy ogród to niech i strażnik będzie bajkowy i miły chyba że chcesz groźnego strażnika A kociaki tez mam trzy chuligany
Aneczko choruj bo to choroba zakaźna niech już będzie pandemia forumowa
Janeczko a jest kolor liliowy dzielżanu to są fajne kwiaty bo takie silne
Poleńko bardzo dziękuję za nazwy nie dosyć że się obłowiłam to jeszcze nic nie znam.
Polu wszystko co było nie tak to wybacz bo to był mój pierwszy raz w Waszym gronie
Stasiu. Jak dłużej pobędziesz na forum, to wszystkich będziesz rozróżniała, a takie spotkania zawsze są super, bo tu przecież są najfajniejsi ludzie. Często jeżdżę na takie spotkania, gdyż człowiek już nie ma takich obowiązków domowych jak kiedyś, dzieci odchowane żyją swoim życiem. Zawsze coś można nowego podpatrzeć, poznać nowych fajnych ludzi, wymienić się roślinkami. Śledź wątek wrocławski na offtopic-u.
Zgodzę się z Twoją opinią.
Stasiu pierwszy raz jestem w Twoim ogrodzie na pewno zwiedzę go strona po stronie w zimowe wieczory, teraz to raczej brakuje mi czasu na forum.
Bardzo lubię gdy szaro i brzydko zapuszczać się w zielone zakątki tu na forum.
Stasiu na forum trafiłam przez wątek hostowy ale powoli dojrzewam do otwarcia swojego wątku.