Moje pieszczochy gruboszki i inne
- Antilia
- 1000p
- Od: 15 maja 2010, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje pieszczochy gruboszki i inne
Senecia super, mnie ostatnio nawet udało się szczepke zdobyć 

Na all.są grubosze arborescens.variegaty i tricolory.Wspaniale roślinki
CENY TEŻ WSPANIALE

- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
aha, coraz więcej mam sucholubnych więc może się skuszę na taki specjalny nawóz, bo efekty u Ciebie są zniewalająceKARINIA pisze:Ja też mieszam ziemię do kaktusów z tą dla zielonych.Nawożę co dwa tygodnie też nawozem do kaktusów

- nolina
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2010, o 21:37
Karinko ,a nie odłamał Ci się jakiś listek z tej Crassuli żółto-czerwonej lub jakaś szczepka ?:oops: .Bardzo urokliwy kwiatek 

Przepiękne roślinki, powtarzam to, co już przeczytałam w postach wyżej, ale jestem zauroczona tymi crassulkami 

Re:
Witam Karinia,
Skąd swoją uzyskać variegata Crassula od? To bardzo ładne i piękne. Jestem z USA i nie mamy tego rodzaju variegata Crassula, że masz. Proszę napisz do mnie bezpośrednio na yaslan72@comast.net
Dziękuję
Botum
Skąd swoją uzyskać variegata Crassula od? To bardzo ładne i piękne. Jestem z USA i nie mamy tego rodzaju variegata Crassula, że masz. Proszę napisz do mnie bezpośrednio na yaslan72@comast.net
Dziękuję
Botum
- Rejden
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2012, o 18:02
Grubosz żółtoczerwony jest tak piękny, że szczeka mi opadła.
Szkoda że wątek tak dawno nie aktualizowany.
Szkoda że wątek tak dawno nie aktualizowany.
- Milenaa
- 200p
- Od: 9 lis 2013, o 18:30
KARINIA boshe jakie piękne masz te grubosze, ten z żółtymi listkami cudowny, też dzisiaj jeden zakupiłam i jestem bardzo zadowolona.
Powiedz mi jak o nie dbasz, że są takie śliczne naprawdę widać ,że wkładasz w pielęgnację ich całe swoje serce.
Ja miałam już kilka, ale raz zaatakowały mi wełnowce i zwiędły, czego nie uratowałam i zaczynam od nowa, ale myślę ,że teraz nie zachorują.
Pozdrawiam Milena
Powiedz mi jak o nie dbasz, że są takie śliczne naprawdę widać ,że wkładasz w pielęgnację ich całe swoje serce.
Ja miałam już kilka, ale raz zaatakowały mi wełnowce i zwiędły, czego nie uratowałam i zaczynam od nowa, ale myślę ,że teraz nie zachorują.

Pozdrawiam Milena

" Możesz być dziś nikim dla całego świata, pamiętaj dla niewielu jesteś całym światem "
Moje wątki :Rośliny doniczkowe
Winorośla-sadzonki
Moje wątki :Rośliny doniczkowe
Winorośla-sadzonki