MADZIU ,życzę udanego grzybobrania .
STASIU ,bardzo proszę .
MONIKO ,BARDZO SIĘ CIESZĘ NA TEN WYJAZD .Nie wiem tylko jak sobie poradzę, tyle dni bez was i ogrodu
TADEUSZU ,dziękuje za wizytę ,miłe słowa i wykład na temat cyprysików .Będę już mądrzejsza ,nie miałam pojęcia ,że są cyprysy i cyprysiki .Myślałam ,że to tylko zdrobnienie .

Chyba dzięki tobie i innym forumowiczom zainteresowałam się iglaczkami ,bo wcześniej nie zwracałam na nie uwagi .
STASIU ,na razIE JESZCZE NIE WIEM GDZIE JADĘ .Po prostu przed siebie ,wiem tylko tyle ,że nad polskie morze . :P .Reszta okaże się w dniu wyjazdu .
ASIU ,w górach byłam dwa miesiące temu .Teraz czas na morze .

W górach to teraz już za zimno ,jak dla mnie .Ponoć spadł nawet śnieg .
STASIU ,DZIĘKUJE ZA PIĘKNE ŻYCZENIA .Też będę za Wami strasznie tęskniła .
GORYCZKO ,ZAŁÓŻ swój wątek .Chętnie będziemy do ciebie wpadać na poranną kawkę i podziwiać twoje roślinki .
OLU ,urlop rozpoczynam 2.10-11.10.Krótko ,ale lepsze to niż nic .Też żałuję ,że nie mogłam być u STASI ,ale miałam wykopki u rodziców .Wszystkie inne soboty były już zajęte i nie mogłam przełożyć wykopków .
BOGUMIŁO ,KAŻDEMU NALEŻY SIĘ URLOP .Chociaż nie pracuję zawodowo ,tzn .nie mam szefa który by mi płacił za moją pracę ,to i tak jestem na pełnych obrotach [dom ,ogród],więc urlop chyba też mi się należy .

Będę tęsknić za ogrodem i forum .

M się ze mnie śmieje i pyta czy ja wytrzymam tydzień bez komputera [bez WAS].Trudno będzie ,ale dam radę ,tym bardziej ,że mam zamiar przywieźć jakieś zdobycze z wyprawy .Przecież po drodze na pewno napotkam jakieś szkółki ,lub sklepy ogrodnicze . :P