Ogródek Bogusi177 - cz.4
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Bogusi177 - cz.4
no ja tez dopytam co to jest na 3 fotce?
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Piękne kolorki pokazałaś .Przetacznik różowy śliczny

Na czwartym zdjęciu to jakiś nachyłek

Na trzecim zdjęciu to Nachyłek okółkowy

- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bogusiu!!! "Liatryje" rozpoznaja. Mom i lila i jeszcze biołe ale te gizdy na ostatnim zdjęciu (Kaź je kiedyś widziołach) ale nie u mie...... 

Ulka buziaki przesyła
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Bogusiu,
piękne wspomnienia

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Iguś ,ja uwielbiam kolorowy ogródek ,nie lubie monotonii ,,ile ludzi tyle aranżacji ,,każdemu może podobać się zupełnie co innegoiga23 pisze:Piękne to lato u Ciebie było Bogusiu, aż kipi kolorami.

Jadziu na ostatnim zdjęciu to trytoma a trzecie to nachyłek okółkowy ,,jak chcresz to dostaniesz wiosna ,mam dużą kępkę i ciągle dzielę ,a jej nie ubywa ,,, :PJAKUCH pisze:BOGUŚKO ostatnie zdjęcie bardzo,bardzo mi się podoba a co to są te lila kłosy bo u mnie SKS . Ciekawe kiedy u mnie będzie tako wielko kępka tych żółtych kwiotkow . Nie wiem jakos dziś mi myślenie szwankuje .
Celinko przypomnij sie wiosna podzielę sie i dostaniesz ,po co kupować ,, :Ptrzynastka pisze:Bogusiu to na 3 fotce UROCZEmiałam i cudne było dopóki mi kury sąsiada nie zniszczyły
i teraz nawet nie wiem jak sięto nazywa żeby sobie kupić
znasz nazwe ? miłego dzionka
No tak ,ona lubi luz ja ja mam od zeszłego roku i wiesz Neluś ,dostałam taki malutki kłączek ,a teraz jak się rozrosłaAlionuszka pisze:Pysznogłówka u Ciebie pięknie się prezentuje ,a ja ją rok temu wykopałam ,gdyż bardzo chorowała na mączniaka.Dałam koleżance ,a u niej pięknie kwitnie bez chorób,chyba mnie nie lubiła...
U mnie ścisk -przewiewu nie miała ,kapryśnica...

:P
Aniu to przetacznik inaczej Veronica jak sie rozrośnie to przypomnij się ale jesienią :PAniaDS pisze:a na drugim zdjęciu co jest??![]()
piękne wspomnienia
Taruś ,to nachyłek okółkowy ,,,chcesz ?? to tez dostaniesz :Ptara pisze:no ja tez dopytam co to jest na 3 fotce?
- koza
- Przyjaciel Forum
Klęska!!! Ja myślałam, że na drugim to liatrie!!!!!!

Ulka buziaki przesyła
- bogusia177
Tak jest Bożenko ,,będzie do Ciebie ,,tylko prosze się przypomnieć wiosną ,,,dla Ciebie wszystko ,,,,Babopielka pisze:Bogusia
Piękne kolorki pokazałaś .Przetacznik różowy ślicznyMarzyłam o nim od dawna i w końcu w tym roku wysępiłam kawałek ,teraz nie mogę się doczekać, kiedy będę go podziwiać na żywo
![]()
Na czwartym zdjęciu to jakiś nachyłekJeśli tak to ja się w kolejce ustawiam po kawałek
![]()
Na trzecim zdjęciu to Nachyłek okółkowy

Ulko ,dyć to trytona ,,,mom ją od roku ,jak pójdzie a chcesz to Ci też kapka dom ,,, :Pkoza pisze:Bogusiu!!! "Liatryje" rozpoznaja. Mom i lila i jeszcze biołe ale te gizdy na ostatnim zdjęciu (Kaź je kiedyś widziołach) ale nie u mie......
Halinko ,,a kto nie lubi wspominac ,a jak jeszcze jest co....no to dopiero się miło wspominaHalina Kwak pisze:Bogusiu,piękne wspomnienia
![]()
![]()

- bogusia177
Ulko nic sie nie starej ,,tylko żywy sie myli ,,,a co,,,,, liatryjo tyż piykno i bardzo podobno ,,,koza pisze:Klęska!!! Ja myślałam, że na drugim to liatrie!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
we kwiotkach to nic takiego jak sie pomyli ,gorzej by było jak by sobie tak chłopa pomylić ,,,

Bogusiu, uwielbiam Twoją mądrość doświadczonej kobietybogusia177 pisze:Ulko nic sie nie starej ,,tylko żywy sie myli ,,,a co,,,,, liatryjo tyż piykno i bardzo podobno ,,,koza pisze:Klęska!!! Ja myślałam, że na drugim to liatrie!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
we kwiotkach to nic takiego jak sie pomyli ,gorzej by było jak by sobie tak chłopa pomylić ,,,![]()

- koza
- Przyjaciel Forum
Hehehehe!!!! Trytomę kiedyś miałam !!! Jeden roczek. I zakwitła . a na mojej wsi nazwano ją "ciulik" Chyba się obraziła i następnego roku już z ziemi nie wylazła
A chopa już nie pomyla
Po tylu latach razem wiem , który "piernik" to mój M.

A chopa już nie pomyla

Ulka buziaki przesyła
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
przetacznik??
To chyba dostałam niedawno od forumki jednej
, tylko nie wiem jaki i gdzie go posadziłam

To chyba dostałam niedawno od forumki jednej

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Bogusiu piękne zdjęcia pokazujesz ,a pierwsze rewelacja.pozdrawiam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
dziękuję Ci kochanabogusia177 pisze:
Celinko przypomnij sie wiosna podzielę sie i dostaniesz ,po co kupować ,, :P

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
BOGUŚKO mie się rozchodziyło o tyn przetacznik . Trytoma mom i nachyłek okółkowy tez ino mniejszo kempka kupiyłach go w tym roku . Ale wczoraj jak zaglondałach u Ciebie na te kwiotki to mój mózg jakoś mi uciek . Jak dziś wlazłach u mie do ogródka a wejrzałach na kartki to już byłach w doma . Czy Trytomie obcinosz na zima liście . U mie mo jeszcze zielone liście ale zech je razem związała w taki koński ogon .
poranka

- bogusia177
Jadzinko ,jo przetacznik mom mały,dostałach go od Gabi latem ,ale do jesieni jak się rozrośnie ,to nima sprawy ,dom Ci
szkoda że żeś kupowała nachyłek,,bo on fest gibko rośnie ,i jo cały czas go dziela a i tak mom go dużo .
A trytomy ,żech nie wiązała ,tak sobie czekała na wiosna ,liści nie obcinom bo po co ,,tylko z wiosny ,jak jakieś padną to wytargom i to jest cało robota przy nimu ...całuski posyłom
szkoda że żeś kupowała nachyłek,,bo on fest gibko rośnie ,i jo cały czas go dziela a i tak mom go dużo .
A trytomy ,żech nie wiązała ,tak sobie czekała na wiosna ,liści nie obcinom bo po co ,,tylko z wiosny ,jak jakieś padną to wytargom i to jest cało robota przy nimu ...całuski posyłom