Ogródek Bogusi177 - cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Bogusi177 - cz.4

Post »

no ja tez dopytam co to jest na 3 fotce?
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

:wit Bogusia
Piękne kolorki pokazałaś .Przetacznik różowy śliczny :shock: Marzyłam o nim od dawna i w końcu w tym roku wysępiłam kawałek ,teraz nie mogę się doczekać, kiedy będę go podziwiać na żywo :D
Na czwartym zdjęciu to jakiś nachyłek :?: Jeśli tak to ja się w kolejce ustawiam po kawałek :oops:
Na trzecim zdjęciu to Nachyłek okółkowy :wink:
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Bogusiu!!! "Liatryje" rozpoznaja. Mom i lila i jeszcze biołe ale te gizdy na ostatnim zdjęciu (Kaź je kiedyś widziołach) ale nie u mie...... ;:98
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Bogusiu, ;:167 piękne wspomnienia ;:138 ;:138 ;:138
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

iga23 pisze:Piękne to lato u Ciebie było Bogusiu, aż kipi kolorami. :wit
Iguś ,ja uwielbiam kolorowy ogródek ,nie lubie monotonii ,,ile ludzi tyle aranżacji ,,każdemu może podobać się zupełnie co innego ;:108
JAKUCH pisze:BOGUŚKO ostatnie zdjęcie bardzo,bardzo mi się podoba a co to są te lila kłosy bo u mnie SKS . Ciekawe kiedy u mnie będzie tako wielko kępka tych żółtych kwiotkow . Nie wiem jakos dziś mi myślenie szwankuje .
Jadziu na ostatnim zdjęciu to trytoma a trzecie to nachyłek okółkowy ,,jak chcresz to dostaniesz wiosna ,mam dużą kępkę i ciągle dzielę ,a jej nie ubywa ,,, :P
trzynastka pisze:Bogusiu to na 3 fotce UROCZE :) miałam i cudne było dopóki mi kury sąsiada nie zniszczyły :( i teraz nawet nie wiem jak sięto nazywa żeby sobie kupić :( znasz nazwe ? miłego dzionka
Celinko przypomnij sie wiosna podzielę sie i dostaniesz ,po co kupować ,, :P
Alionuszka pisze:Pysznogłówka u Ciebie pięknie się prezentuje ,a ja ją rok temu wykopałam ,gdyż bardzo chorowała na mączniaka :( .Dałam koleżance ,a u niej pięknie kwitnie bez chorób,chyba mnie nie lubiła... :wink: U mnie ścisk -przewiewu nie miała ,kapryśnica... :roll:
No tak ,ona lubi luz ja ja mam od zeszłego roku i wiesz Neluś ,dostałam taki malutki kłączek ,a teraz jak się rozrosła :shock: ,,,lubię taką czerwień ,
:P
AniaDS pisze:a na drugim zdjęciu co jest?? :D
piękne wspomnienia ;:138
Aniu to przetacznik inaczej Veronica jak sie rozrośnie to przypomnij się ale jesienią :P
tara pisze:no ja tez dopytam co to jest na 3 fotce?
Taruś ,to nachyłek okółkowy ,,,chcesz ?? to tez dostaniesz :P
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Klęska!!! Ja myślałam, że na drugim to liatrie!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Babopielka pisze::wit Bogusia
Piękne kolorki pokazałaś .Przetacznik różowy śliczny :shock: Marzyłam o nim od dawna i w końcu w tym roku wysępiłam kawałek ,teraz nie mogę się doczekać, kiedy będę go podziwiać na żywo :D
Na czwartym zdjęciu to jakiś nachyłek :?: Jeśli tak to ja się w kolejce ustawiam po kawałek :oops:
Na trzecim zdjęciu to Nachyłek okółkowy :wink:
Tak jest Bożenko ,,będzie do Ciebie ,,tylko prosze się przypomnieć wiosną ,,,dla Ciebie wszystko ,,,, ;:196
koza pisze:Bogusiu!!! "Liatryje" rozpoznaja. Mom i lila i jeszcze biołe ale te gizdy na ostatnim zdjęciu (Kaź je kiedyś widziołach) ale nie u mie...... ;:98
Ulko ,dyć to trytona ,,,mom ją od roku ,jak pójdzie a chcesz to Ci też kapka dom ,,, :P
Halina Kwak pisze:Bogusiu, ;:167 piękne wspomnienia ;:138 ;:138 ;:138
Halinko ,,a kto nie lubi wspominac ,a jak jeszcze jest co....no to dopiero się miło wspomina :heja
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

koza pisze:Klęska!!! Ja myślałam, że na drugim to liatrie!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ulko nic sie nie starej ,,tylko żywy sie myli ,,,a co,,,,, liatryjo tyż piykno i bardzo podobno ,,,
we kwiotkach to nic takiego jak sie pomyli ,gorzej by było jak by sobie tak chłopa pomylić ,,, :;230 :;230
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

bogusia177 pisze:
koza pisze:Klęska!!! Ja myślałam, że na drugim to liatrie!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ulko nic sie nie starej ,,tylko żywy sie myli ,,,a co,,,,, liatryjo tyż piykno i bardzo podobno ,,,
we kwiotkach to nic takiego jak sie pomyli ,gorzej by było jak by sobie tak chłopa pomylić ,,, :;230 :;230
Bogusiu, uwielbiam Twoją mądrość doświadczonej kobiety ;:138 Jeszcze wyrażoną gwarą!!! Nic dodać, nic ująć :D
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Hehehehe!!!! Trytomę kiedyś miałam !!! Jeden roczek. I zakwitła . a na mojej wsi nazwano ją "ciulik" Chyba się obraziła i następnego roku już z ziemi nie wylazła :oops:
A chopa już nie pomyla :lol: Po tylu latach razem wiem , który "piernik" to mój M. :;230 :;230 :;230
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

przetacznik??
To chyba dostałam niedawno od forumki jednej :wink: , tylko nie wiem jaki i gdzie go posadziłam :oops: ;:224 :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Bogusiu piękne zdjęcia pokazujesz ,a pierwsze rewelacja.pozdrawiam
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

bogusia177 pisze:
Celinko przypomnij sie wiosna podzielę sie i dostaniesz ,po co kupować ,, :P
dziękuję Ci kochana :) przypomnę się :) ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

BOGUŚKO mie się rozchodziyło o tyn przetacznik . Trytoma mom i nachyłek okółkowy tez ino mniejszo kempka kupiyłach go w tym roku . Ale wczoraj jak zaglondałach u Ciebie na te kwiotki to mój mózg jakoś mi uciek . Jak dziś wlazłach u mie do ogródka a wejrzałach na kartki to już byłach w doma . Czy Trytomie obcinosz na zima liście . U mie mo jeszcze zielone liście ale zech je razem związała w taki koński ogon . ;:3 poranka
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadzinko ,jo przetacznik mom mały,dostałach go od Gabi latem ,ale do jesieni jak się rozrośnie ,to nima sprawy ,dom Ci
szkoda że żeś kupowała nachyłek,,bo on fest gibko rośnie ,i jo cały czas go dziela a i tak mom go dużo .
A trytomy ,żech nie wiązała ,tak sobie czekała na wiosna ,liści nie obcinom bo po co ,,tylko z wiosny ,jak jakieś padną to wytargom i to jest cało robota przy nimu ...całuski posyłom ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”