Treissi na zielono cz.3
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu (Haim) miło mi, że do mnie zajrzałaś. Podziwiam Cię za wytrwałość w przeglądaniu wątku. Pamiętam, że jak ja dołączyłam do forum, to omjiałam takie taśmowate wątki
Czytałąm co najwyżej 10 ostatnich stron 
Te kieliszki kupiłam w sklepie wielobranżowym. Płaciłam ok. 1 zł za 6 szt. Ale ostatnio znalazłam jeszcze inny sposób. W Brico spotkałam takie paletki do pikowania. Ta paletka składa się z ok. 30 takich pojemniczków jak te kieliszki jednorazowe i kosztuje niecałe 4 zł. Ja sobie wycinam z niej te kieliszeczki. Mają one tylko jedną wadę - w dnie jest otwór średnicy 1 cm i ziemia się trochę wysypuje. Ale może znajdziesz, gdzieś bez tego otworu.
Asiu (asiula13) nie zawracaj sobie głowy szukaniem
Oba kwiatuszki mają podobne wymagania, więc nie jest to, aż tak ważne, który mam 

Te kieliszki kupiłam w sklepie wielobranżowym. Płaciłam ok. 1 zł za 6 szt. Ale ostatnio znalazłam jeszcze inny sposób. W Brico spotkałam takie paletki do pikowania. Ta paletka składa się z ok. 30 takich pojemniczków jak te kieliszki jednorazowe i kosztuje niecałe 4 zł. Ja sobie wycinam z niej te kieliszeczki. Mają one tylko jedną wadę - w dnie jest otwór średnicy 1 cm i ziemia się trochę wysypuje. Ale może znajdziesz, gdzieś bez tego otworu.
Asiu (asiula13) nie zawracaj sobie głowy szukaniem

- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia....a czy te trzykrotki to nie przypadkiem moje masz na myśli?treissi pisze:Edytko masz rację. Jak będą już kubeczki to na pewno będzie co w nie wsadzić
Aniu ja widziałam takie kulki u kogoś na forum, ale to już bardzo dawno. Niestety nie pamiętam u kogo i nikt niechce się przyznać .

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...