Roślinki Ani cz.3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Madziu a to takie malutkie prezenty od M jak byliśmy parą :lol: :lol: :lol: Wcześniej lubiłam takie różne i dziwne figurki ale już ich nie mam :?

Edytko dziękuję :oops: Okno jest tak zastawione tym wszystkim że ja czasami mam problem z podlaniem roślinek na parapecie :?

Cieszę się że Wam się podoba :wink: Myślę nad zmianą firanki tzn inny fason....widziałam kiedyś takie fajne frędzle różno kolorowe i myślałam żeby je założyć ale nie wiem czy to będzie pasować itp....co myślicie o tym :roll:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Mi też się bardzo takie rzeczy podobają :D .
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu,czy chodzi Ci o takie cienkie "makarony"?Bo takie mam u syna w pokoju i wyglądają fajnie.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

O Edytko o takie mi chodzi 'makarony' :) Mówisz że fajnie to wygląda...mi też się spodobały ale zastanawiam się czy będą pasować :)
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

:) ale masz wiatków nono ! Toż tym możnaby obdzielić 3 mieszkania ;-) śliczniutko! a makarony - musisz sama zdecydować, czy nie będą przeszkadzać, bo pasować to powinny:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja swoje przecięłam na środku i czasami mam spięte po bokach a czasami wiszą luźno.
Widziałam też kolorowe makarony po bokach okna tak jak ty masz zasłonki i białe firanki.Mi się podobało.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Asiu dziękuję :oops: :lol:

Edytko myślałam żeby na całą długość karnisza powiesić białe 'makarony' a na środku inny kolor taki który będzie pasować do ściany i go spiąć na dwa razy :roll:
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu,ja myślę że to świetny pomysł.Mi by się podobało,ale na pewno jeszcze ktoś się wypowie i doradzi.
fraszka
200p
200p
Od: 22 maja 2009, o 14:20

Post »

:shock: rany ile Ty masz roslinek :shock:
Okazale
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Edytko jak tylko je spotkam to kupię i zobaczę jak to wyjdzie.....dziękuję :wink:

Fraszko dziękuję :) To jeszcze nie wszystkie....jest ich o wiele więcej....sama się dziwię że ich tyle mam, odkąd jestem na forum to moja kolekcja tak szybko się powiększyła :wink:
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pięknie wyglądają kwiaty i dom również dzięki nim :) I te półeczki urocze :) Ja się pozbyłam firanek żeby było widać właśnie kwiaty na parapecie, w sypialni firany zamieniłam na rolety (wcześniej były upięte po bokach) i upięte zasłony, a kuchni firanki są wysoko podwieszone :)
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kasiu dzięki kwiatom całkiem inaczej wygląda pomieszczenie :) Bez firanek jakoś dziwnie by było może dlatego że nie jestem do tego przyzwyczajona :roll: Chwilowo wypróbuję te 'makarony'.....aż jestem ciekawa jak będą się prezentować.... :wink:
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p

Post »

Dla sprostowania - rolety rzymskie :) Mi też było dziwnie na początku, dlatego najpierw popodpinałam po bokach firany żeby środek okna był widoczny, potem jeszcze bardziej, a w końcu założyłam rzymskie rolety, pusto nie wygląda bo po bokach upięte zasłony a i rolety dodają uroku :) Podobało mi się wiec szybko się przyzwyczaiłam :) A w kuchni podpięte firanki tak, ze praktycznie widać okno całe i b. sympatycznie to wygląda :D
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kasiu na pewno ładnie u Ciebie okna wyglądają :lol: Powiem Ci że każdy ma inny gust i wszystko jest kwestią przyzwyczajenia :wink: Ja jak zmienią firanki czy robię przemeblowanie to na początku tak jakoś dziwnie a potem się przyzwyczaję i już całkiem inaczej wygląda :) Jak zauważyłaś u mnie w kuchni też widać parapet a tam są prawie same skrętniki i już się nie mogę doczekać jak wszystkie zakwitną :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p

Post »

Moja droga, nie zrozum mnie źle, ja tylko mówiłam jak ja zrobiłam i co mi się podobało :) W żadnym wypadku nie chodziło mi aby Ciebie przekonywać do jakiegoś pomysłu :oops: Ja zawsze kombinuje, i zanim dojdę jak to ma być to zmieniam kilka razy, przeglądam zdjęcia w gazetach czy w necie i patrzę co mogę zrobić z tym co mam w domu :D Wiele lat u nas firanki były na oknach od góry do dołu, i muszę przyznać z perspektywy czasu ze odczułam wielką ulgę, jak się od tego wyrwałam ;) nawet Mamę przekonałam do jakiegoś sprytnego ich upinania czy podwieszania i teraz chodzi i wymyśla co by tu :D Pochwal się tylko jak Ty to zrobiłaś, z pewnością będzie pięknie :D
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”