Piękne zdjęcia na dzień dobry!! Mnie oczywiście najbardziej podoba się azalia i oczko

Pytałaś o hosty- mam ok. 50 odmian rosnących, z czego mniej więcej połowa liczy sobie 5- 10 lat.
Miłego dnia

To chociaż część masz naprawdę dorosłych a moje prawie wszystkie nowe a ok 10 trzy i więcej latnich takie najzwyklejsze i najpopularniejsze i gdyby nie to forum żyłabym w uśpieniu i pełnej nieświadomościMonia68 pisze:Witaj, Marysiu![]()
Piękne zdjęcia na dzień dobry!! Mnie oczywiście najbardziej podoba się azalia i oczko![]()
Pytałaś o hosty- mam ok. 50 odmian rosnących, z czego mniej więcej połowa liczy sobie 5- 10 lat.
Miłego dnia
Ewuś to jest Iceberg bardzo się z niej cieszę kwitła przez całe lato mimo ciągłego deszczu nie chorowała i jest śliczna a teraz to prawdziwa" Śpiąca Królewna " jest opatulona i mam nadzieję wytrzyma te mrozygloriadei pisze:Ta ogrodowa biel sliczna! Aż cieplej od tych zdjęć
A ta Śpiąca Królewna prezentuje się znakomicie!
Wytrzyma! Pnacy Iceberg jeszcze nigdy mi nie zmarzł!maria5 pisze:Ewuś to jest Iceberg bardzo się z niej cieszę kwitła przez całe lato mimo ciągłego deszczu nie chorowała i jest śliczna a teraz to prawdziwa" Śpiąca Królewna " jest opatulona i mam nadzieję wytrzyma te mrozygloriadei pisze:Ta ogrodowa biel sliczna! Aż cieplej od tych zdjęć
A ta Śpiąca Królewna prezentuje się znakomicie!;:54
Jolu dziękuję naprawdę jest bardzo ładna i najszybciej zakwita a potem do mrozów kwitnieJolantaGraj pisze:MARIO ,przepiękne te Twoje białaski .
Najbardziej spodobała mi się biała, pienna różyczka. :P![]()
![]()
Ewuś to twoje pierwsze szczepienie czy już masz jakąś naszczepioną przez siebiegloriadei pisze:Wytrzyma! Pnacy Iceberg jeszcze nigdy mi nie zmarzł!
A teraz go zaszczepiłam i mam nadzieje na takie ładne drzewko, jak twoje!