TeskaTess pisze:Anka
pieknie Ci te różyczki rosną i kwitną....

Ja nad Twoimi wzdycham i acham

Ale cieszę się, że jakoś do tej pory choróbska się ich nie imają

IrenkoIrena37 pisze:Anulko piękności pokazujesz, cudowne róże a przy tym spora kolekcja. Śliczne też dziwaczne lilie tygryski oraz wspaniała hortensja.
Olualeksandra odwazna pisze:Anulko , najważniejsze , że chcesz się wyleczyć![]()
Comciu ... cóż ja Ci mogę napisać o tym rozchodniku ...??coma95 pisze:Aniu ależ u ciebie kolorów i pięknych kwiatów o zdjęciach to już nawet nie będę wspominać.
Napisz coś więcej o tym rozchodniku na zdjęciu z różą i powiedz mi jak się nazywa różowa róża na kolejnym zdjęciu,
ta bardzo obficie kwitnąca.....
AgusiuAGNESS pisze:Anuś ależ cudowne rojnikowo-rozchodnikowe fotkiRewelacyjnie prezentują się na tym bielusim żwirku, świetnie podkreśla ich urodę
No i oczywiście świetna kolekcja tych skalniaczkowców. Bajeczne nocne zdjęcia, szczególnie wspaniale wygląda ta różyca wydobyta z ciemności i skąpana w nocnej rosie
![]()
Aneczko a co do jezior mojej okolicy, to faktycznie jest mnóstwo mieszkam na POJEZIERZU ŁĘCZYŃSKO WŁODAWSKIMi tereny są naprawdę bajeczne, na urlop znakomite
pomyśl o tym
![]()
ja chyba ją kupię i Bounty ta druga ma szaro srebrne liście od spodu.,....patrzyłam u szmita- ma opis,ale cena np 25 zł hurt +50% ceny wiecej detal....a niech ich tam...aanula pisze:Tess ... nad tym co sama wynalazłaś
http://www.allegro.pl/item712462590_now ... aduza.html
i nad innymi od tego sprzedającego też8)