Ogród Idy74 2009r cz.2
Wpadłam Ido z małą rewizytą , ale masz ogród, bardzo u Ciebie kolorowo i tak sielsko, klimatycznie.
Uwielbiam wprost takie klimaty.
A ile miejsca, zawsze gdy przyjdzie coś do głowy(nowy ogrodowy pomysł) jest gdzie go zrealizować.
Pozdrawiam
Uwielbiam wprost takie klimaty.
A ile miejsca, zawsze gdy przyjdzie coś do głowy(nowy ogrodowy pomysł) jest gdzie go zrealizować.
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
Biedactwo kontuzjowane! Bardzo Ci współczuję , niewiele gorszego może się przytrafić jak złamanie nogi latem.
POMIDORY pożeram wzrokiem! Piękne! Moje, chociaż późno sadzone też zaczynają dojrzewać i smakowanie...
Jest co smakować...zeberki z lekkim kwaskowym odcieniem, tak jak lubię, coś, nie sprawdziłam co, smakuje kartoflanie...
reszta oprócz malinowych jeszcze zielona. Zdrowiej, nie przybieraj i mądrze dyryguj z fotela...
POMIDORY pożeram wzrokiem! Piękne! Moje, chociaż późno sadzone też zaczynają dojrzewać i smakowanie...
Jest co smakować...zeberki z lekkim kwaskowym odcieniem, tak jak lubię, coś, nie sprawdziłam co, smakuje kartoflanie...
reszta oprócz malinowych jeszcze zielona. Zdrowiej, nie przybieraj i mądrze dyryguj z fotela...
Pozdrawiam, nigella
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Minęła prawie niedziela ,bardzo zresztą leniwa
Żniwa rzepakowe ukończone .
A ja siedzę czytam ,opalam się i już nie mogę
Siedzę jak mysz pod miotłą ,bo m rzuca palenie -NIE PALI JUŻ
4 DNI -Dużo je i szuka ,chodzi i szuka 8) Czego
Na razie
dla niego ,bo dziennie palil40 szt.
Asko68 witam i zapraszam częściej .Wiejskie klimaty uwielbiam.
MARIASEN jest PRAWIE ok
i staram się dbać 8)
LISKO pech
i to jaki
Nigello
FajnIe te kolorowe pomidorki wyglądają na talerzu
Jak złamałam nogę to wszyscy zamiast mi współczuć ,to pytali-A CO SIĘ STANIE Z POMIDORAMI
MONIA w moim przypadku to kolacji powinnam nie jeść w ogóle,ale małe co nie co z pomidorków wskazane
DALU zdjęcia zrobiłam sama.Jakoś dokuśtykałam ...
TESS urodziny już były ....

Żniwa rzepakowe ukończone .

A ja siedzę czytam ,opalam się i już nie mogę

Siedzę jak mysz pod miotłą ,bo m rzuca palenie -NIE PALI JUŻ

Asko68 witam i zapraszam częściej .Wiejskie klimaty uwielbiam.
MARIASEN jest PRAWIE ok

LISKO pech

Nigello

MONIA w moim przypadku to kolacji powinnam nie jeść w ogóle,ale małe co nie co z pomidorków wskazane

DALU zdjęcia zrobiłam sama.Jakoś dokuśtykałam ...
TESS urodziny już były ....