Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Ewo a dłuższy czas je nie doceniałam a kwitną dłużej od żonkili.
Joasiu dziękuję moja "Francee" jak do tej pory cały czas rosła w słońcu bo nie wiedziałam że hosty lubią cień. Ale White Feather naprawdę jest śliczna nie mam takiej
jak kupisz to się pochwal
A to moje NN

Jeśli ktoś rozpozna moje NN byłabym wdzięczna

Joasiu dziękuję moja "Francee" jak do tej pory cały czas rosła w słońcu bo nie wiedziałam że hosty lubią cień. Ale White Feather naprawdę jest śliczna nie mam takiej

Jeśli ktoś rozpozna moje NN byłabym wdzięczna

- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
[quote="Katarynka"]Hosty śliczne! I ten pomysł z pieńkami ... fajny... może coś podpatrzę
[/quote] Kasiu bardzo proszę.
Haniu piękna twoja hosta nie mam takiej , a na balkonie mają cieplej i dlatego szybciej rosną, moje też rosną przed domem więc mają ciepło i dużo słońca i zawsze ładnie mi rosły.Haniu dużo masz odmian

Agnieszko u nas jest jednak dużo cieplej i u nas stopniowo zaczynały kwitnąć kwiatki a u ciebie prawie wszystkie naraz i ty masz hiacynty i tulipany też fajnie
Ewuś dziękuję ale już się tyle nasłuchałam
;:91

Kwitnąca katalpa i inkerwilla

Haniu piękna twoja hosta nie mam takiej , a na balkonie mają cieplej i dlatego szybciej rosną, moje też rosną przed domem więc mają ciepło i dużo słońca i zawsze ładnie mi rosły.Haniu dużo masz odmian

Agnieszko u nas jest jednak dużo cieplej i u nas stopniowo zaczynały kwitnąć kwiatki a u ciebie prawie wszystkie naraz i ty masz hiacynty i tulipany też fajnie

Ewuś dziękuję ale już się tyle nasłuchałam
;:91

Kwitnąca katalpa i inkerwilla