Róże w moim ogrodzie
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Leszku dziękuje za odwiedziny,myślę jak Ty ,że nie sposób sie oprzeć pięknu różom,ja gdy zakładałam ogród to od razu kupiłam kilka okazów,ale dopiero doceniłam je i zachorowałam na chorobę różaną na forum,bo to bardzo zaraźliwa choroba i strasznie szybko się roznosi tym bardziej,że tu na forum jest mnóstwo miłych osób,które zarażają jak tylko mogą
.Co do pięknych okazów to mam jeszcze kilka zamówionych ,kilka ma przyjść jutro przesyłką,więc na przyszły rok będą cieszyć oczy
Danusiu ciesze się ze znalezienia imienia dla mojej Tiffany
Jadziu a chcesz nią być
Korzystam nie ze swego komputera,więc nie wiem kiedy się odezwę,nie mam netu chwilowo,ale ta chwila się coś przedłuża
.Pozdrawiam wszystkich odwiedzających i nie odwiedzających i tych co po cichu zaglądają.
Nowe zdjęcia za jakiś czas,a mam ich sporo,Monica daje po oczach,Erotica też,ale jak ona mocno pachnie,nie czułam jeszcze od żadnej róży takiego zapachu,a nie dawno chwaliłam Sissi,ten jednak jest 2 razy silniejszy.
Polecam jeśli ktoś lubi intensywnie pachnące róże.Heike w pąkach,Cadillac też obsypany pąkami,kiedy one zdąża przekwitnąć
,oby nie zrobiło się mokro i zimno
.Sporo róż u mnie ma pąki,oby zdążyły pokazać kwiaty 

Danusiu ciesze się ze znalezienia imienia dla mojej Tiffany

Jadziu a chcesz nią być

Korzystam nie ze swego komputera,więc nie wiem kiedy się odezwę,nie mam netu chwilowo,ale ta chwila się coś przedłuża

Nowe zdjęcia za jakiś czas,a mam ich sporo,Monica daje po oczach,Erotica też,ale jak ona mocno pachnie,nie czułam jeszcze od żadnej róży takiego zapachu,a nie dawno chwaliłam Sissi,ten jednak jest 2 razy silniejszy.
Polecam jeśli ktoś lubi intensywnie pachnące róże.Heike w pąkach,Cadillac też obsypany pąkami,kiedy one zdąża przekwitnąć