Nusia a może przygarnąć chciałabyś młode cebulki odmiany pasadena? Albo znasz kogoś kto z chęcią by się nimi zaopiekował, sporo mam cebulek przybyszowych różnych odmian i chętnie komuś je podaruje
Witaj Nusia, jestem kolejny raz i nie mogę wyjść z podziwu. Bałam się, że choroba Hipciowa mnie dopadnie i chyba dopadła. Piękne masz kwiaty i osoby które tą stronę odwiedzają również. Gratuluje pięknej kolekcji i miłości do tych kwiatów. Ja swoje kupowałam z litości, kiedy zakwitały byłam szczęśliwa. Nigdy nie znałam nazwy i nie przywiązywałam do tego specjalnej wagi. To Ty nazwałaś moje za co jestem Ci wdzieczne. Będę często zaglądała na tą strone. Serdecznie pozdrawiam.
Daszko,Staaszku bardzo mi miło czytać Wasze słowa uznania dla mojej kolekcji hipków Trzeba się czasem natrudzić naczekać ,aby zdobyć te odmiany które są wielkim chciejstwem,ale jak już się je ma i patrzy jak kwitną ....a potem pojawiają się kolejne i kolejne
Pozdrawiam
Witam, trafiłem na Twój post przez przypadek, przeczytałem go cały i jestem pod wrażeniem ile masz odmian Hipeastrum, a jak pięknie kwitna to aż trudno opisać. Naprawdę wszystkie Twoje Hipeastrum są piękne.