jonatanka=Asiu Oj tak tak hortensja dębolistna już jest wielka i piękna. Jestem z niej zadowolona
Hosty też troszkę mi ślimaki podziurawiły. Ale tam 2 razy wysypywałam niebieski granulat. I plaga tam zatrzymana.
Lilie ,liliowce i ja uwielbiam. To rośliny o pięknych kwiatach .O tak mam ich sporo odmian.Zwłąszcza w liliowcach D
A hortensji na pniu już mam 4.I 3 odmiany. 2 Polar Bear mam już 3 rok.
Hortensja bukietowa na pniu mam Mega Pearl - tegoroczny zakup

i limka na pniu.A za nią Polar Bear
cyma2704-Soniu Liliowców już się uzbierało sporo.W prawdzie przez 3 lata już żadnego nie dokupiłam.
Rozrastają się i są większe i ładniejsze.

To prawda one bardzo ubarwiają ogród. I są bezproblemowe .
Bardzo dziękuję za pochwałe moich fotografi.To bardzo uskrzydla i motywuję.
Czerwony nachyłek i mnie bardzo urzekł. Mam nadzieję, że rozrośnie się ładnie tak jak żółty.
Hortensje na pniu mam 4. @ 3 latki -Polar Bear. I 2 tegoroczne. Były po 30 zł.To żal było nie wziąć.
Część stawu się zmienia. I dobrez. A do drugiej jeszcze są pewne plany.Zobaczymy czy i jak i kiedy się zrealizują
Cieszę się ,że powojnik na tle domu z lilią na pierwszym planie tak ci się spodobał.
Dziękuję i wzajemnie dobrego dalszego tygodnia ci życzę
jolifleur-Ewuś Dziękuję, dziękuję, dziękuję.

Lubię różne dodatki
Masz rację,z dodatkami, dekoracjami ogór ma swój , inny klimat.Taki właśnie mój.
Florian Silesia Bardzo dziękuję za miłe słowa. I pod adresem mojej fotografii ogrodowych b i bukietów.
Nowe wezwanie już mam z pracy zlecone. Na mszę dożynkową. I,,nie robiłam jeszcze takiego bukietu. I trochę się stresuję.
Ale jeszcze mam czas na przemyślenia. Miło mi czytać takie słowa wsparcia.I otuchy.Dziękuję ci za nie.