Miejsce na ziemi - Ave/2008r. cz.1/
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Chyba musisz zacząć robićhanka55 pisze:[...] No, i co ja mam Mu odpowiadać?![]()

Dzięki Ewie wiesz już jak

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam Awe szkoda że jesteś daleko bo bym się wprosiła na taki piernik u mnie babcia piekła ale byłam za mała żeby się interesować kuchnią,no to sobie moge pomarzyc o takim pysznym pierniczku
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Ave Eve
........u Ciebie tez sielanka
........schodzą sie!
a wiesz co było w tej taczce latem?

Ewuniu te niecierpki nie wytworzyły nasion
.......moze wiesz jak sie nazywają i gdzie mogłabym je przynabyć?
przeciez nie mogą byc niepowtarzalne
smok cmok

a wiesz co było w tej taczce latem?

Ewuniu te niecierpki nie wytworzyły nasion

przeciez nie mogą byc niepowtarzalne

smok cmok
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Ewuś
przeczytałam dokładnie Twój przepis na piernik i jak tak opisywałaś że piernik tak miękł i miękł a potem ta masa i polewa .To aż mnie skręciło w dołku ,ale bym zjadła ;:8 .Wierzę że jest pyszny , robię podobny tylko nie jest 4 tygodniowy a jedno dniowy hi hi
Ewuś na zakończenie chciałabym Ci powiedzieć ,że bardzo mi się spodobało to że pokazałaś tak dokładnie od podstaw jak go zrobić .
A to dla Ciebie

Ewuś na zakończenie chciałabym Ci powiedzieć ,że bardzo mi się spodobało to że pokazałaś tak dokładnie od podstaw jak go zrobić .
A to dla Ciebie

- jollla500
Ewuś słyszy się czasami : ja tam nie umiem piec ciast , często jest tak że osoba taka nawet nie spróbuje i tak mówi . Ale gdyby tłumaczenie wypieków było takie jak podajesz Ty Ewuś , to wątpię aby ktoś powiedział nie umiem piecAve pisze:Joluśja tak pokazuję, bo jestem wzrokowiec i zawsze lepiej mi szło "patrzenie ze zrozumieniem" niż "czytanie ze zrozumieniem", bo w tym drugim przypadku potrafiłam sobie wyobrazić coś , czego nie było... hahahaha

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
O, przepraszam! Ja nie umiem. Próbowałam wielokrotnie, w piecu i w prodiżu, na koniec w piekarniku elektrycznym. Zawsze mam zakalca
Co prawda moi chłopcy (2 z 3) lubią zakalca, ja tez, ale gosci takim ciastem częstować raczej nie wypada. Chyba nawet Ewunia nie nauczyłaby mnie piec
Mnie to po prostu nie wychodzi, choćbym nie wiem jak sie starała.
Dlatego skupiłam swoje wysiłki na dziedzinach, w których mam większe sukcesy ;), pieczenie pozostawiając bardziej w tym kierunku utalentowanym

Dlatego skupiłam swoje wysiłki na dziedzinach, w których mam większe sukcesy ;), pieczenie pozostawiając bardziej w tym kierunku utalentowanym

- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Jolus, mówię więc WIELKIM GŁOSEM :jollla500 pisze:Ewuś słyszy się czasami : ja tam nie umiem piec ciast , często jest tak że osoba taka nawet nie spróbuje i tak mówi . Ale gdyby tłumaczenie wypieków było takie jak podajesz Ty Ewuś , to wątpię aby ktoś powiedział nie umiem piecAve pisze:Joluśja tak pokazuję, bo jestem wzrokowiec i zawsze lepiej mi szło "patrzenie ze zrozumieniem" niż "czytanie ze zrozumieniem", bo w tym drugim przypadku potrafiłam sobie wyobrazić coś , czego nie było... hahahaha
Umiem piec same zakalce !
I kaczkę w pomarańczach.

A takie Skarby jak Ewaś, to każdego tyrana, drogą oko-> wyobraźnia lub żółądek,
przemienią w baraniątko, śliniące się do ekranu.

- jollla500
Izuśchatte pisze:O, przepraszam! Ja nie umiem. Próbowałam wielokrotnie, w piecu i w prodiżu, na koniec w piekarniku elektrycznym. Zawsze mam zakalcaCo prawda moi chłopcy (2 z 3) lubią zakalca, ja tez, ale gosci takim ciastem częstować raczej nie wypada. Chyba nawet Ewunia nie nauczyłaby mnie piec
Mnie to po prostu nie wychodzi, choćbym nie wiem jak się starała.

To pozostaje mi jedno , a mianowicie to że życzę Tobie aby synowie Ci piekli

Mój syn ma 11 lat i już od dwóch lat , piecze pyszne ciasta ;:8