Piękna kolekcja roślin, jestem pod wielkim wrażeniem azalii i kamelii.
Czy zimujesz je w chłodnym miejscu? Są w świetnej kondycji

Adenia rosną jak na drożdżach, bardzo mi się podobają choć sam wolałbym kupić porośniętą siewkę nić wysiewać

Otóż tego się właśnie boję.barbra13 pisze:Widzę, że masz już dwuoddziałowe przedszkole. Pochwalam takie wysiewy, bo każda roślinka jest inna i będziesz mogła zatrzymać sobie te najładniejsze..., albo wszystkie
.
Dziękuję. Oby tylko rosły dalej tak chętnie.wisnia897 pisze:Azalie są cudne! A wysiewy pierwsza klasa
Witam u mnie.Malum pisze:Czy zimujesz je w chłodnym miejscu? Są w świetnej kondycji![]()
Absolutnie tego nie rób! Nie obiecuj, nie rozdawaj. Nie masz ich w końcu aż tak dużoPelidea pisze:Otóż tego się właśnie boję.barbra13 pisze:będziesz mogła zatrzymać sobie te najładniejsze..., albo wszystkie.
Patrzę jak te kurdupelki rosną, patrzę i się przyzwyczajam, a potem będę musiała je pooddawać. Dlatego już zawczasu poobiecywałam naokoło, że w lecie je porozdaję, bo teraz nie będę się mogła wykręcić. Obiecane, to obiecane. Jakoś się muszę ubezpieczyć, nie?
![]()
To jest dylemat bez rozwiązania...wisnia897 pisze:Pytam się, którą połowę...
Dziękuję bardzo. Mi też się podobają.ktoś pisze:Piękne te sieweczki adenium
Arkadius121 pisze:Drzewko azaliowe pięknie i zdrowo rosnące a młodych adenium tylko pozazdrościć.
Święte słowa!barbra13 pisze: a przecież nie może się tyle miejsca marnować.