Witajcie kochane
Kilka dni temu zrobiłam tutaj na forum pierwsze zakupy

Wczoraj paczuszka dotarła a w śroku piękny jaśminowiec Aureus ,Kalina Bodnanteńska "Dawn",hibiskusy ,przylaszczki i kilka innych roślinek.
Dzisiaj pogoda dopisała i udało się wszystko posadzić
A teraz personalnie
Zuzia trawnika chociaż troszkę musi zostać...kolor zielony mnie uspokaja
Reniu no niestety dopadają mnie te wszystkie choroby ogrodnicze jak podglądam Wasze ogrody.I wszystko bym chciała mieć ,tylko obawiam się ,że jak chciejst będzie przybywać w takim tempie jak w tym roku, to i 1000 metrów będzie za mało
Kasiu ja mam świadomość tego ,że w niedługim czasie czeka mnie przesadzanie ,bo po pierwszym sezonie jak zobaczyłam jak potrafią rozrosnąć się roślinki to się za głowę łapałam. W ubiegłym roku zakładałam pierwszą rabatę na której coś tam rosło a w tym roku ,pod koniec sezonu okazało się ,ze nie ma zbyt wiele pielenia bo chwast to tam sie nie wybije żaden
Lucynko mój małżonek na początku kosił trawe z uśmiechem a teraz powiedział,że kosić nie bedzie bo nie ma nawet kawałka 10m2 trawy bez roślin.Trudno ,kosić będę sama
Krysiu witam Cię cieplutko i zapraszam do odwiedzin. Miło mi kiedy mogę powitac nowego gościa.
To mój pierwszy sezon tu na forum a 3 jako początkujący ogrodnik.
Mam nadzieję ,że w przyszłym roku będę mogła pochwalić się tak pięknymi widokami jak u Ciebie
A teraz kilka zdjęć z dzisiaj -zaczynam od lodowego dekielka wyjętego z wiadra
Kolejne zdjęcia wkrótce ponieważ Fotosik odmówił współpracy