Hortensje róże i jeżówki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Hortensje róże i jeżówki

Post »

Dobrze przeczuwałam że u ciebie to się dzieje na MAXA.
Fantastycznie zapowiadają się te rabaty, zarówno biała jak i z rozchodnikami. W przyszłym roku będą już dojrzałe.
Cebul też sobie nie żałowałaś ;:306 Będzie pięknie, już to widzę oczami mojej wyobraźni ;:333

Jaka odmiana rozchodnika jest przy turzycy palmowej i jeżówkach?
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Anitko. Jesteś pracowita jak pszczółka więc efekty Twoich prac na pewno w przyszłym sezonie będą widoczne ;:108 . Niech o to głowa Cię nie boli ;:108 . Za kilka miesięcy będziemy podziwiać pierwsze cebulowe . Jestem bardzo ciekawa Twojej wiosny w przyszłym sezonie ;:333 . Pozdrawiam :wit
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

April pisze:Dobrze przeczuwałam że u ciebie to się dzieje na MAXA.
Fantastycznie zapowiadają się te rabaty, zarówno biała jak i z rozchodnikami. W przyszłym roku będą już dojrzałe.
Cebul też sobie nie żałowałaś ;:306 Będzie pięknie, już to widzę oczami mojej wyobraźni ;:333

Jaka odmiana rozchodnika jest przy turzycy palmowej i jeżówkach?
Cebul sobie nie żałowałam :) teraz jeszcze sobie zamówiłam 18 sztuk czosnku mount everest. Już się wiosny nie mogę doczekać.....
Rozchodnik przy turzycy i jeżówkach to odmiana matrona ;)
ewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. Jesteś pracowita jak pszczółka więc efekty Twoich prac na pewno w przyszłym sezonie będą widoczne ;:108 . Niech o to głowa Cię nie boli ;:108 . Za kilka miesięcy będziemy podziwiać pierwsze cebulowe . Jestem bardzo ciekawa Twojej wiosny w przyszłym sezonie ;:333 . Pozdrawiam :wit
Też jestem ciekawa wiosny bo pierwszy raz kupiłam tyle cebulowych, wciągnęłam się na maksa z tymi cebulkami ;:223 a myślałam, że mnie nie kręcą ;:224
agniesz-ka
200p
200p
Od: 16 kwie 2013, o 14:15
Kontakt:

Post »

Dawno mnie tutaj nie było. Zresztą nie tylko u Ciebie, zaniedbałam całe forum. A rabaty pięknie się rozrastają. Podziwiam za niesamowitą konsekwencję w tworzeniu ogrodu. To będzie arcydzieło, jak już się solidnie rozrośnie. ;:oj
"Drobiazg nieraz, a ślady jak w śniegu" W. Myśliwski
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Anitko to zaszalałaś z cebulowymi a myślałam że tylko ja jestem taka szalona ;:7 a właściwie to mój M kupił 200 tulipanów bo ich bardzo lubi. Wcale nie muszą byść jakieś specjalne tylko te najzwyklejsze, byle było dużo kolorków pozdrawiam
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Anitko Eweresty będę szczególnie podglądać. Mam posadzone po trzy i jakoś nie powalają wyglądem. Pewnie w dużej grupie lepiej się prezentują. ;:131
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Anitko. Cebulowe kręcą :heja, jak mogłaś tego wcześniej nie wiedzieć ;:224 ? Oj zapowiada się kolorowa wiosna i mam nadzieję, że nie tylko u Ciebie ;:108
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Anita a jak zakwitną te cebulowe, to dopiero zobaczysz jak wciągają. :wink: ;:215
Filemon24
1000p
1000p

Post »

agniesz-ka pisze:Dawno mnie tutaj nie było. Zresztą nie tylko u Ciebie, zaniedbałam całe forum. A rabaty pięknie się rozrastają. Podziwiam za niesamowitą konsekwencję w tworzeniu ogrodu. To będzie arcydzieło, jak już się solidnie rozrośnie. ;:oj
Jeszcze mi troche brak tej konsekwencji ale staram sie jak mogę :D już mam pełno planów na następny sezon :D
eukomis pisze:Witaj

Anitko to zaszalałaś z cebulowymi a myślałam że tylko ja jestem taka szalona ;:7 a właściwie to mój M kupił 200 tulipanów bo ich bardzo lubi. Wcale nie muszą byść jakieś specjalne tylko te najzwyklejsze, byle było dużo kolorków pozdrawiam
Wciągnęły mnie te cebulki na maksa a jeszcze rok temu dziwiłam się dziewczynom, że tak buszują w śród cebulek ale to na prawdę wciąga hehe
cyma2704 pisze:Anitko Eweresty będę szczególnie podglądać. Mam posadzone po trzy i jakoś nie powalają wyglądem. Pewnie w dużej grupie lepiej się prezentują. ;:131
Soniu ja jeszcze domówiłam 18 sztuk everestów i ogólnie jak te posadzę to będę miała chyba około 60 czosnków tej odmiany :)
ewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. Cebulowe kręcą :heja, jak mogłaś tego wcześniej nie wiedzieć ;:224 ? Oj zapowiada się kolorowa wiosna i mam nadzieję, że nie tylko u Ciebie ;:108
W tamtym roku czy dwa lata temu jakoś mnie szczególnie nie pociągały :D musiałam dojrzeć hehe
aneczka1979 pisze:Anita a jak zakwitną te cebulowe, to dopiero zobaczysz jak wciągają. :wink: ;:215
Na drugi rok to dopiero sobie nakupuje cebulek ;:224 tak już sobie zaplanowałam :D

-- 11 lis 2016, o 11:26 --

Dziewczyny zobaczcie jaka u mnie pogoda za oknem :shock: a ja zamówiłam jeszcze cebulki czosnków jedne już przyszły i nie mogę ich posadzić :(

Obrazek

pokażę wam koty ;:167 Lusia
Obrazek

Feliś ;:167

Obrazek
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Anitko. Ależ krajobraz masz zimowy ;:oj . Nie martw się na pewno on stopnieje i migiem posadzisz cebule ;:108 . Ja też chciałabym w przyszłym roku posadzić jeszcze sporo cebulek ale muszę sobie poznaczyć miejsca tych co już mam bo inaczej je zniszczę ;:222 . Marzę o łanach tulipanów ;:224 a póki co mam tak w kępkach po kilka sztuk i nie robi to takiego efektu jak u Ani ;:222 . Koty bardzo ładne i jak pozują ;:215 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Anita nie bój żaby! I ja pewnie coś domówię, aż mnie świerzbią łapki i wnętrzności skęcają, bym kliknęła "zamów" to co napakowałam do koszyka jednego ze sklepów internetowych. Najwyżej razem będziemy sadzić w śniegu. :;230
A tak serio zapowiadają jeszcze ocieplenie. śniegu nie będzie, więc będziemy widziały gdzie dołki kopiemy. ;:215
Filemon24
1000p
1000p

Post »

aneczka1979 pisze:Anita nie bój żaby! I ja pewnie coś domówię, aż mnie świerzbią łapki i wnętrzności skęcają, bym kliknęła "zamów" to co napakowałam do koszyka jednego ze sklepów internetowych. Najwyżej razem będziemy sadzić w śniegu. :;230
A tak serio zapowiadają jeszcze ocieplenie. śniegu nie będzie, więc będziemy widziały gdzie dołki kopiemy. ;:215
Aniu zamawiaj nie krępuj sie masz moje błogosławieństwo ;:173 Patrząc co się dzieje na zewnątrz to mam wrażenie, że śniego nie tak szybko zniknie :roll: chyba na prawdę będę musiała odśnieżać przed sadzeniem :;230
ewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. Ależ krajobraz masz zimowy ;:oj . Nie martw się na pewno on stopnieje i migiem posadzisz cebule ;:108 . Ja też chciałabym w przyszłym roku posadzić jeszcze sporo cebulek ale muszę sobie poznaczyć miejsca tych co już mam bo inaczej je zniszczę ;:222 . Marzę o łanach tulipanów ;:224 a póki co mam tak w kępkach po kilka sztuk i nie robi to takiego efektu jak u Ani ;:222 . Koty bardzo ładne i jak pozują ;:215 . Pozdrawiam :wit .
Ja zawsze wykopuje cebulki bo boje się, że poniszczę je przy pieleniu. Mnie właśnie nasza Aneczka zainspirowała do sadzenia cebulowych ;:167
Na punkcie kotów mam ogromnego kota :;230 to są moje dzieciaczki hehe
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Anitko, sadź cebule, nie przejmuj się pogodą :wink: Ja co roku dosadzam w grudniu :oops: i dają radę. Teraz nawet lepiej o tyle, że nie złapią chorób grzybowych ;:333
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Moniczko cały czas u mnie trwa cebulowe szaleństwo dzisiaj znowu sie obkupiłam ;:124 w biedronce cebulki kolejny raz przecenionę i wszystko po 99 groszy i jak tu nie skorzystać? no nie da się przejść obojętnie ;:173
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anitko jakim cudem macie jeszcze cebule w Biedrze ?? :shock: po 99 groszy ?? :shock: to grzech nie brać .. u mnie już dawno po cebulkach no i jaka tu sprawiedliwość ;:306 . Ja myślę czy by przez neta jeszcze nie kupić bo tak mnie kusisz ;:306 .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”