Fantastycznie zapowiadają się te rabaty, zarówno biała jak i z rozchodnikami. W przyszłym roku będą już dojrzałe.
Cebul też sobie nie żałowałaś

Jaka odmiana rozchodnika jest przy turzycy palmowej i jeżówkach?
Cebul sobie nie żałowałamApril pisze:Dobrze przeczuwałam że u ciebie to się dzieje na MAXA.
Fantastycznie zapowiadają się te rabaty, zarówno biała jak i z rozchodnikami. W przyszłym roku będą już dojrzałe.
Cebul też sobie nie żałowałaśBędzie pięknie, już to widzę oczami mojej wyobraźni
![]()
Jaka odmiana rozchodnika jest przy turzycy palmowej i jeżówkach?
Też jestem ciekawa wiosny bo pierwszy raz kupiłam tyle cebulowych, wciągnęłam się na maksa z tymi cebulkamiewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. Jesteś pracowita jak pszczółka więc efekty Twoich prac na pewno w przyszłym sezonie będą widoczne. Niech o to głowa Cię nie boli
. Za kilka miesięcy będziemy podziwiać pierwsze cebulowe . Jestem bardzo ciekawa Twojej wiosny w przyszłym sezonie
. Pozdrawiam
Jeszcze mi troche brak tej konsekwencji ale staram sie jak mogęagniesz-ka pisze:Dawno mnie tutaj nie było. Zresztą nie tylko u Ciebie, zaniedbałam całe forum. A rabaty pięknie się rozrastają. Podziwiam za niesamowitą konsekwencję w tworzeniu ogrodu. To będzie arcydzieło, jak już się solidnie rozrośnie.
Wciągnęły mnie te cebulki na maksa a jeszcze rok temu dziwiłam się dziewczynom, że tak buszują w śród cebulek ale to na prawdę wciąga heheeukomis pisze:Witaj
Anitko to zaszalałaś z cebulowymi a myślałam że tylko ja jestem taka szalonaa właściwie to mój M kupił 200 tulipanów bo ich bardzo lubi. Wcale nie muszą byść jakieś specjalne tylko te najzwyklejsze, byle było dużo kolorków pozdrawiam
Soniu ja jeszcze domówiłam 18 sztuk everestów i ogólnie jak te posadzę to będę miała chyba około 60 czosnków tej odmianycyma2704 pisze:Anitko Eweresty będę szczególnie podglądać. Mam posadzone po trzy i jakoś nie powalają wyglądem. Pewnie w dużej grupie lepiej się prezentują.
W tamtym roku czy dwa lata temu jakoś mnie szczególnie nie pociągałyewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. Cebulowe kręcą, jak mogłaś tego wcześniej nie wiedzieć
? Oj zapowiada się kolorowa wiosna i mam nadzieję, że nie tylko u Ciebie
Na drugi rok to dopiero sobie nakupuje cebulekaneczka1979 pisze:Anita a jak zakwitną te cebulowe, to dopiero zobaczysz jak wciągają.![]()
Aniu zamawiaj nie krępuj sie masz moje błogosławieństwoaneczka1979 pisze:Anita nie bój żaby! I ja pewnie coś domówię, aż mnie świerzbią łapki i wnętrzności skęcają, bym kliknęła "zamów" to co napakowałam do koszyka jednego ze sklepów internetowych. Najwyżej razem będziemy sadzić w śniegu.![]()
A tak serio zapowiadają jeszcze ocieplenie. śniegu nie będzie, więc będziemy widziały gdzie dołki kopiemy.
Ja zawsze wykopuje cebulki bo boje się, że poniszczę je przy pieleniu. Mnie właśnie nasza Aneczka zainspirowała do sadzenia cebulowychewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. Ależ krajobraz masz zimowy. Nie martw się na pewno on stopnieje i migiem posadzisz cebule
. Ja też chciałabym w przyszłym roku posadzić jeszcze sporo cebulek ale muszę sobie poznaczyć miejsca tych co już mam bo inaczej je zniszczę
. Marzę o łanach tulipanów
a póki co mam tak w kępkach po kilka sztuk i nie robi to takiego efektu jak u Ani
. Koty bardzo ładne i jak pozują
. Pozdrawiam
.