No hatiora jak nic
Teraz tylko musisz się zastanowić, czy chcesz, żeby była w wersji płożącej czy raczej w pionie.
Jak ją puścisz na żywioł, to zaleje Ci cały parapet
Świeży nabytek czy masz ją już dłużej ?
Bo jak na taką dobrą miejscówkę - przy oknie, to troszkę wiotka ...
Ewo - kupiona jakoś na lato-jesień- mniej więcej taka jak teraz tylko trochę w górę podrosła. Właśnie zastanawiam się nad ''ukształtowaniem" jej jakoś... Ostatnio trochę gubi człony , możliwe że za bardzo jej przesuszyłam??
Justus27 - dziękuję za odwiedziny. U Ciebie byłam i podziwiałam różności przepiękne ale jeszcze śladu nie zostawiłam niedługo nadrobię
Dziękuję wszystkim za tak miłe odwiedziny
Arkadius121 - synek uwielbia bawić się w ogród na wiosnę już szykuje kawałek ziemi i będzie sadzić "kwiatki"(patrz mama będzie)
onectica- pod świetlówki pójdą pomidory i papryka , planuje dać takie dwie sztuki
Do tego różne kwiaty jednoroczne i byliny- ale jak tylko będzie cieplej pójdą do namiotu
A teraz trochę domowych
I na ogrodzie roślinki powoli się budzą
Na jesieni jedna z forumowiczek pytała się o campelie zenonia - jeśli dalej jest chętna niech się odezwie maluch już podrósł
Na ogrodzie muszę posprzątać bo mnóstwo liści leży i dopiero teraz jak śnieg zginął widać jaki bałagan
A do moich domowych dołączyła ludisia zielona - trzymajcie kciuki żeby się przyjęła