Ania, Zuza, Lucynka, roślinka po prostu pozostanie bezimienna, a na zimę na wszelki wypadek ją przykryję. Może kiedyś znajdę nazwę
Ścieżka jeszcze nie skończona. Krążki już są pocięte, jutro eM przywiezie je na działkę. Muszą trochę podeschnąć na strychu i to chyba teraz zajmie najwięcej czasu

Później powinno pójść już w miarę szybko, bo najważniejsze prace są wykonane. EM dysponuje tylko czasem w weekendy, a jeszcze chciałby i odpocząć i pojechać na rower. Dlatego trochę się to wszystko przeciąga. Ale nigdzie mi się nie spieszy, poczekam.
Gosiu, chodzi mi o tę roślinę z tyłu, z różowymi kwiatkami jak koraliki
Mój eM działką raczej się nie zajmuje

Działka, to moje królestwo

i to mi ma tam być dobrze. Oczywiście, czasami coś zasugeruje, ale na zasadzie "a może by"...A ponieważ pomysły ma często niezłe, to część jest realizowana.
Zdjęć Kaprysa mam dużo i na pewno będą się pojawiać. Na działkę zabieramy go tylko wtedy, gdy jedziemy samochodem. Zazwyczaj jednak jadę sama autobusem lub rowerem i wtedy pies zostaje w domu.
Specjalnie dla Ciebie
Dorotko, miło mi,że zajrzałaś

Sama jestem ciekawa, jak to teraz wygląda

Dostały wreszcie trochę wody, dostaną może tak wyczekiwanego ciepełka to i powinny zaszaleć

Czekam na to
Może jutro uda mi się pojechać na działkę i podpatrzeć. Zapowiadają ocieplenie i jeżeli prognozy się spełnią, to będę częstym gościem na własnej działce
April, witaj

Sama się boję tej pracy przy różach

Dlatego na wiosnę nie kupiłam żadnej, mimo, że z każdego wątku dochodziło nawoływanie: "kup mnie, kup mnie..." Muszę zobaczyć, czy się nawzajem pokochamy

Do tej pory miałam trzy różyczki, przy których pracy właściwie nie było. Teraz mam ich 10 razy więcej, mam nadzieję że podołam
Goldenki sa super

To psy do kochania, do przytulania, do ciągłego miziania. Kaprys sam przychodzi upomnieć się o pieszczoty i to on decyduje kiedy kończymy . Ja tu nie mam nic do gadania
Tyle masz rudości wokół siebie? Czyli jesteś wiecznie otoczona blaskiem

A wąż to prywatny? Pokaż go kiedyś
Kasiu, Aniu taką mam nadzieję