Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jiluś niema racji Iza... - jak coś dokucza to samo...- tak bezmyślnie wypsnie się z buzi i jest wtedy lżej.
Ja torbiele miałam już osuwane też z żołądka, gardła i z sz...m... i nie mówię że jak się o tym mówi...- to będę miała gorsze samopoczucie.
Jak dokuczają (te,te,te) dłużej to odruch,instynkt sprawia to - że lekarza odwiedzamy.
Ja torbiele miałam już osuwane też z żołądka, gardła i z sz...m... i nie mówię że jak się o tym mówi...- to będę miała gorsze samopoczucie.
Jak dokuczają (te,te,te) dłużej to odruch,instynkt sprawia to - że lekarza odwiedzamy.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zyto, może ja się nie wyraziłam precyzyjnie. Chodzi mi o to, ze zbytnie roztrząsanie tematu swoich chorób, nie jest dobre. Zdrowieniu sprzyja pozytywne myslenie, a zatem o tym, jak sie tych chorób pozbywamy, jak jestesmy juz zdrowi.
Mam takie dwie sąsiadki. Jedna jest może ok. 60-tki. Ilekroć ją spotykam, z każdego tematu zawsze zchodzi na swoje dolegliwości. Skarzy się prawie na wszystko. Nie wygląda najlepiej, a jej zycie upływa między jedną a drugą wizytą u lekarza.
Druga sąsiadka ma ok. 80 lat. Wygląda świetnie. Jest zawsze usmiechnięta i pogodna, mimo, ze tez ma swoje dolegliwości. W końcu w tym wieku każdy jakieś ma ;)
Nawet jak miała wypadek, w którym doznała złamania nogi, mówiła niewiele o swoim pobycie w szpitalu i bólu. Kiedy ją spotykałam, to cieszyła się, ze z nogą coraz lepiej i niedługo będzie mogła zrezygnować z laski. Z nią nigdy nie rozmawiałam o jej chorobach, tylko o ogródku
Czy teraz rozumiesz, co chciałam powiedzieć?
Mam takie dwie sąsiadki. Jedna jest może ok. 60-tki. Ilekroć ją spotykam, z każdego tematu zawsze zchodzi na swoje dolegliwości. Skarzy się prawie na wszystko. Nie wygląda najlepiej, a jej zycie upływa między jedną a drugą wizytą u lekarza.
Druga sąsiadka ma ok. 80 lat. Wygląda świetnie. Jest zawsze usmiechnięta i pogodna, mimo, ze tez ma swoje dolegliwości. W końcu w tym wieku każdy jakieś ma ;)
Nawet jak miała wypadek, w którym doznała złamania nogi, mówiła niewiele o swoim pobycie w szpitalu i bólu. Kiedy ją spotykałam, to cieszyła się, ze z nogą coraz lepiej i niedługo będzie mogła zrezygnować z laski. Z nią nigdy nie rozmawiałam o jej chorobach, tylko o ogródku

Czy teraz rozumiesz, co chciałam powiedzieć?

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Joluniu. Byłam u Ciebie raniutko, ale sladu nie zostawiałam, bom ciekawa, czy do lekarza pójdziesz. Potem widzę, że byłaś u mnie to ja teraz do Ciebie i co widzę....
kotek Pańcię wkurzył ,donica nowa ale wytrzymała
kaktusom nic nie będzie. Czy u Ciebie lepiej. taka dawka nerwów z rana na kota to też nie dobrze(żart) ;:106

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moi Kochani jak miło Was gościć
Mam do Was gorącą prośbę, aby w tym wątku już nie poruszać tematu chorób. Bo w końcu administrator nas pogoni a co gorsze.....
Zapraszam Cię Zytko i innych zainteresowanych na mój drugi wątek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=336

Mam do Was gorącą prośbę, aby w tym wątku już nie poruszać tematu chorób. Bo w końcu administrator nas pogoni a co gorsze.....

Zapraszam Cię Zytko i innych zainteresowanych na mój drugi wątek

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=336