Witaj Reniu !
Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia Twojego ogrodu. Jest piękny !

Podoba mi się samo założenie, fragmenty podniesione, kamienne schodki, skalniak ( super!). Wśród kamieni imponująco wygląda rozłożysty Ognik, oblepiony masą kuleczek . Widać,że lubisz rośliny , a one odpłacają Ci tym samym i pięknie rosną. Ja mam ogród od 8 lat, więc mamy chyba podobne doświadczenia odnośnie zakładania rabat , trawnika , itp. na terenie świeżo po budowie...
Brakuje mi zdjęć pokazujących większą perspektywę, takich " panoramek". Dałyby lepsze wyobrażenie o wyglądzie całego terenu. Jeśli nie będzie to kłopot - zamieść. Nie doczytałam się też, jaka jest powierzchnia tego ogrodu- wygląda na duży, oraz w jakiej części kraju mieszkasz? Rozbawiłaś mnie opisem prezentu na Dzień Kobiet, jakim była ciężarówka kamieni- sama dostałam kilka lat temu taki prezent na urodziny i przyznam ,że sprawił mi wyjątkową radość!

Uważam ,że kamienie świetnie podkreślają piękno roślin w ogrodzie, nie lubię natomiast sztucznych, betonowanych nawierzchni. Niebawem zajrzę do Ciebie ponownie, bo pokazałaś coś bardzo interesującego.
Pozdrawiam, E.
A storczyki wklej do wątku im poświęconego- jest taki na forum , a Ty masz się czym pochwalić:D