Aneczko wczoraj późnym wieczorem wróciłam z działki , nie miałam siły poczytać i pooglądać ..jestem dzisiaj i "zazdraszczam" ... Twoich przeżyć wystawowych
ale liczyłam na więcej liliowców , czy nie robiłaś więcej zdjęć ? czy będziesz dawkowała tę przyjemność ? w przydomowym lelije rozsiewają zapachy ..a na działce jeszcze chwileczkę trzeba poczekać , niektóre rozwiną pąki już dzisiaj ale mam nadzieję nawąchać się przy następnej wizycie na działce ... Twoje kępy liliowców są cudne a i siwka wyszła pierwsza klasa , miłość odwzajemniona ..tak powinno być .. u mnie w przydomowym liliowce też ładnie się porozrastały , na działce zdecydowanie gorzej , niektóre pewnie już nie zakwitną , bo do tej pory nie wytworzyły pędów kwiatowych , w zimowe wieczory a może ? już teraz muszę przeanalizować jeszcze raz , które mogą rosnąć w półcieniu a którym jest potrzebne więcej słońca .. mam nadzieję ,że mi w tym pomożesz ? w przydomowej ciasnocie zrobił mi się busz , nie mogę się przemieścić , żeby zrobić zdjęcie , a na działce ..

, a nie mogłoby to być odwrotnie ? Mam też obiekty nie zidentydyfikowane też będę prosiła o Twoją pomoc

niby znacznik jest ale pod wpływem słońca napisy mało czytelne , a to są od Tadeusza więc może uda się rozwikłać problem .. może a nóż masz tą odmianę ?
Pozdrawiam już weekondowo i życzę ładnej pogody