Dorotko spróbuj przykucnąć i cyknąć fotkę pod słońce, mój aparat w takiej pozycji robi najładniejsze zdjęcia
druga
Dorotko
Kasiu każdy ogród i każda roślina potrzebuje czasu, bądź cierpliwa
Andziu fajnie

niech cieszą twoje oczy jak najdłużej a eukomis niebawem się pojawi, mój już pokazał noski

Roślinki od ciebie tez wspaniale rosną, floksy szydlaste wciąż kwitną i są piękne, dziękuje
Aniu nie wiem czy myślimy o tym samym przy nasiennikach sasanki rośnie lak dwuletni.
Tajeczko popadał ale znowu jest sucho, wczoraj podlałam część ogrodu, dziś ogród za domem i warzywnik, białe kwiatuszki to piaskowiec, wysiałam je w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolona bo są piękne
Martuniu pięknie napisałaś podzielam twoje zdanie

dziękuje kochana i buziaczki ślę
Iwonko moje bzy to takie zwyklaki ale nie wyobrażam sobie ogrodu bez tych perfum.
Maryniu twoje wpisy zawsze sprawiają mi ogromna przyjemność
Gosiu może posadziłaś go w cieniu

Mój stoi na baczność
Dorciu mnie też się podoba ale coś słabo przyrasta albo ja taka niecierpliwa
Dorotko jeśli ci się udało pierwszy raz to potem już będzie z górki

zaraz do ciebie biegnę bo ciekawa jestem ogromnie jak zmienił się twój ogród
Jadziu bo ja każdą roślinę ogrodową traktuje jakby była najpiękniejszą w ogrodzie
Margosiua ja właśnie kocham widoki i tworzę swój ogród dla przyjemnego oglądania, liczy się dla mnie kształt, kolor, kompozycje a kolekcjonerką jestem tylko przy okazji
Graziu dziękuję

i jeśli ci się podoba zapraszam, wpadnij jeszcze.
Paulinko odkąd zobaczyłam ogród Marty-koziorożec staram się sadzić rośliny w dużych grupach, jej ogród jest dla mnie inspiracją