Ja też, niestety często przelewam, bo jak biorę się za podlewanie to leję wszystkim równo.anna czarnota pisze:A ja zawsze podlewam na oko...
Moi zieloni przyjaciele - Agasta
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
Kochana, jeszcze podpowiedz gdzie to kupić?agasta pisze:Są duże i małe, za komplet (czyli 2 sztuki) w granicach 3-4 euro (zależy od rozmmiaru). Jutro pokażę jak to wygląda.
Moje wątki
Moje wątki
Ja także, jeśli to możliwe bym się z chęcią pisała…
Kwiaty masz przepiękne-bez żadnego ubytku, dorodne! Ekspozycja tez ładna. JOJ jak ja bym chciała mieć takie kwiaty…..
Jeśli taki miernik oprócz energii, uwagi i pasji może jeszcze pomóc to było by cudownie!
Ja to czasem lubię sobie przeholować z podlewaniem lub spryskiwaniem
Kwiaty masz przepiękne-bez żadnego ubytku, dorodne! Ekspozycja tez ładna. JOJ jak ja bym chciała mieć takie kwiaty…..
Jeśli taki miernik oprócz energii, uwagi i pasji może jeszcze pomóc to było by cudownie!
Ja to czasem lubię sobie przeholować z podlewaniem lub spryskiwaniem
- gucia
- Przyjaciel Forum
Niestety nie, ja myślałam o pomiarze wilgotności w ziemi.agasta pisze:A czy macie hydrouprawę? Bo do ziemi to się one nie nadają...
A już miałam nadzieję.
Moje wątki
Moje wątki
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 22 lis 2007, o 21:12
Do Agatki
Storczyki masz piękne,ale widzę,że są w krytej doniczce,natomiast słyszałam od ogrodnika,ze storczyk powinien mieć dużo swiatła i powinien być w szklanej doniczce.Jak to jest z twoimi,być może dałas tę doniczkę tylko do zdjęć,a może jesteś czarodziejką?
Gratukuję i pozdrawiam
Gratukuję i pozdrawiam

życie jest piękne,tylko trzeba umieć je wykorzystać