Majeczko, wiesz że Pankracy jest pamiątką po moich nieodżałowanych kotkach i ma mi osłodzić oczekiwanie na lepsze czasy... Chętnie bym go zamieniła na takiego, co gniecie. Dzisiaj koleżanki w pracy powiedziały mi, że Pankracy to był w bajce pies, nie kot

Ale tam, u mnie jest kot i basta
Muszę zakupić jakiś lepszy środek na ślimaki, bo ten co mam, rozpuszcza się prawie od razu. U mnie też hosty są całe ( na razie) za to brunnery i hortensje zżarte
Mam nadzieję, że Twoje róże szybko się otrząsną, podlewa je teraz solidnie. Będzie dobrze
Aniu AnaAn myślałam, żeby znak zrobić bardziej przezroczysty; jak znajdę chwilę to nad nim popracuję.
Mam tak samo jak Ty - za dużo wydaję na róże

Jak dostałam podsumowanie ostatnich zakupów to myślałam, że spadnę z fotela

I cóż... zapłaciłam
Jolu z kokornaka będziesz zadowolona

Rzeczywiście szybko rośnie i liście ma fantastyczne. A ja uwielbiam go jeszcze za te trąbki i pędy, które zasychają pokręcone (idealne do kompozycji florystycznych)
Danusiu ze mną było tak samo - nie umiałam się zdecydować. W końcu decyzja była przez przypadek - ta piwonia była po naprawdę okazyjnej cenie
Heniu jak miło, że do mnie zawitałaś

Bardzo dziękuję za ciepłe słowa

Czekam z utęsknieniem na Twój wątek bo Twoje róże są niesamowite (różane potwory

) Zaglądaj do mnie jak najczęściej, zapraszam.
Ewciu, jak Ci dobrze - u nas leje cały czas, bez chwili przerwy. Na dodatek jest zimno...Mowy nie ma o wyjściu do ogrodu, nawet jak przestanie padać, bajoro w ogrodzie utrzyma się jakiś czas
Ice Cream pokazuje słodką zawartość
Germania niestety już przekwita
Elegant Lady z czasem robi się coraz jaśniejsza, różnica o kilka tonów
Śniedek się zgrał kolorystycznie z funkią