Agnieszko, to stara klatka na ptaki

Komuś była niepotrzebna więc wkomponowałem w ogród.
Klatki całej nie pokażę, bo jest zarośnięta ale za to pokażę kolejne pierwiosnki
Izo, jabłonka nie rośnie duża

Mam ją 5 lat i ma zaledwie 2,5m. A przecież można ciąć i będzie niższa
Wiśnię raczej trudno pomylić z jaśminowcem, bo i liść inny i budowa kwiatu

Więc jeśli kupiłaś faktycznie wiśnię, to sprzedawca bardzo niekompetentny. Ale żałować nie będziesz, bo ta wiśnia jest śliczna
Dorotko, cóż Ci mogę doradzić? Przesadź płomyka, daj mu gliniastej gleby, bardzo słoneczne stanowisko, to może się zabierze
A swoją drogą ładna odmiana i chyba jeszcze takiej nie mam
No to lecimy dalej z pierwiosnkami. Wyrosła jakaś samosiejka w cieniu, gdzie by mi nawet do głowy nie przyszło sadzić pierwiosnki i jak dobrze sobie radzi
Iwonka, nawet nie wiedziałem, że tę wiśnię nazywają "białym migdałkiem"
Szczerze powiem, że nic nie robię z tymi drzewkami. U mnie jest wilgotno więc może to im służy?
Żarnowiec niedawno posadzony w docelowym miejscu, bo chciałem, by ładnie się płożył. Pewnie zakwitnie troszkę później, zanim się zaaklimatyzuje ale chyba też ma pąki
Powtórzę piękny omieg od Ciebie
Halinko, wisienka jest super i cały czas mała więc nadaje się nawet do bardzo małych ogródków. Polecam!
Phlox douglasii odmiana 'Lilac Cloud', czyli kolor różowy. Na razie poję go drugi dzień, bo oczywiście przesuszony w torfie
Pamiętasz? Pisałem, że Twój pierwiosnek 'Gold Lace' zbyt bordowy ale mój też się teraz taki zrobił
Janko, płomyki teraz nomen-omen płoną swoimi jaskrawymi kolorami. U mnie jeden do posadzenia.
Nareszcie zadomowiły się u mnie pierwiosnki japońskie