Ty masz nawet kwietnik rozporowy na balkonie? nie no, ja tam zamieszkam u ciebie!
A tak poważnie to świetnie się prezentuje, ta masa wiszących doniczek... swoją drogą czy one nie latają jak mocno wiatr zawieje?
A te wielkie liście na kwietniku to jakieś begonie?
Witam po długiej przerwie bardzo brakowało mi forum i wracałam chwilami podziwiać piękne kwiaty forumowiczów. Znikłam prawie na początku sezonu ponieważ pochłonęła nas budowa naszego wymarzonego domku i kazda wolna chwile poswiecałam dzieciaczkom a kwiatki no cóż z wielkim żalem zeszły na dalszy chociaż nie na końcowy plan ale zabrakło już czasu na fotografie i dokumentacje. I tak z wielkim żalem pożegnałam fuksje które nie dały sobie rady w zimie zjadły je i ziemióry i przędziorki nie do opanowania były, a i pelargonie zmarzły co nie co zostało i zrobiłam już sadzonki na ten rok. Tak więc sezon 2015 uważam za otwarty. Pozdrawiam również wszystkich którzy odwiedza moje skromne progi
Witaj Niunia brakowało mi tego forum .W tym roku zdecydowanie obstawiam pelargonie i begonie chociaż ostatnio dostałam trzy szczepki fuksji , zobaczymy jak nie przetrwają to pewnie zamówie bo zakochałam się w tych kwiatach. Bogdanm racja bardziej taras ale na podwyzszeniu musze nacieszyć się wielkością jeszcze póki mam okazje