Mam u siebie odmianę Harmony, jeszcze nie kwitnie, za to Katharine Hodgkin już rozkwitła i wygląda super

Donice pięknie się prezentują, a ten RH to umiaru nie ma z ilością kwiatów, widać, że dobrze mu u Ciebie

Raczej nowe, na klasyki lubi popatrzeć ale jeżdzić niekoniecznieMargo2 pisze:A m. lubi stare, czy nowe motory?
Blanka, fajnie ze sie odezwałaśbelladonna pisze:Hej Agatko, miałam urwanie głowy, miło, że zauważyłaś mój malutki wpis. Masz rację, jestem pierwszy raz u Ciebie - zaintrygował mnie tytuł wątku. W Szkocji byłam (na razie) raz, bo mamy tam bliską rodzinę, kuzyn w ramach przelotki po krajobrazach zabrał nas do Edynburga, nad Loch Lomond, a potem kazał wejść na Ben Lomond (jeśli nie pomyliłam nazw;-))). Widoki przepiękne, nie potrafię porównać szkockich Highlandów z jakimikolwiek innymi górami.
Natomiast Twój ogródek bardzo przypomniał mi ogródek kuzyna, wiecznie zielony!
Doniczki z prymulkami rzucają na kolana. Pięknie dobrane kolorystycznie. Właśnie zastanawiam się, jak przyozdobić mój taras, no to mam czym się zainspirować!
Na FO jestem od niedawna (skarbnica niczym niezasłużonej wiedzy i pomysłów), ale na pokazanie mojego nieuporządkowanego ogródka to jeszcze nie mam odwagi. Chociaż, takie coś z niczego też fajnie się ogląda...
Na razie nadwerężyłam sobie nadgarstki, wyciągając z ziemi korzenie jakichś krzaczorów![]()
Ale się rozpisałam, sorki. Pozdrawiam ciepło!