Już są w wodzie

No i odkryłam, że mój największy hipek zaczyna się rozwijać

Jeszcze max 2 dni i go zobacze

Zobaczymy czy się przyjmącrazydaisy pisze:Szybciutko rosna! Lada chwila beda kwiaty!
Kalanchoe z liscia?? Kurcze, zawsze ukorzenialam z pedu... Ale podskubane podobno lepiej rosnie, wiec - jeśli uda Ci sie uniknac wymiaru sprawiedliwosci - masz szanse na duzo radosci z maluchow.
Poszperałam troche i znalazłam:crazydaisy pisze:Fiolki laski nie robia, a kalanchoe... Kurcze, nie wiem czy to z liscia idzie, czy tak jak hoje, musi miec kawalek pedu.
Mój zrobiłby to samoNiunia1981 pisze:Ja kiedyś kazałam mojemu M. stanąć na czatach bo łasiłam się na listka fiołka w sklepie a ten cykor dał nogęPowiedział że jedno z nas musi być na wolności żeby przemycić pilnik do krat do więzienia
![]()
Trzymam kciuki za szybkie ukorzenienie "pożyczonych" nowości i czekam na pączka hipka
Niektórzy Ci nasi faceci są udanicrazydaisy pisze:Phi! Moj sam mowil zebym targala pedy fuksji. Instynkt samozachowawczy mu sie uruchomil.
Witaj. Chętnie bym wrzuciła większe zdjecia ale robie je telefonem i chyba nie da rady ich powiększyćArkadius121 pisze:Witaj![]()
Ładnie i szybko rosną Twoje hibkiale ciekawiej prezentowałyby się na zdjęciach większego formatu
![]()
Pozdrawiam.