Ja jestem z Krakowa klimat umiarkowanymatt55 pisze:Oj, ale za mnie gapa... i to tuż nade mną![]()
Wybacz... zaraz wracam przeczytać
Oj w takim ogrodzie to mnóstwo pracy...
A z jakich jesteś okolic? Jaki masz tam klimat?

Ja jestem z Krakowa klimat umiarkowanymatt55 pisze:Oj, ale za mnie gapa... i to tuż nade mną![]()
Wybacz... zaraz wracam przeczytać
Oj w takim ogrodzie to mnóstwo pracy...
A z jakich jesteś okolic? Jaki masz tam klimat?
Folia chyba epdem ale tak która była do oczka kamień był na cemencie folia była klejona klejem do oczekmatt55 pisze:A ta folia to jakaś specjalna? Jak ją łączyłeś? Kamienie są klejone?
no nie stety jak sie chce mieć piekny ogrod musi kosztować dlatego nie robimy wszystkiego na raz tylko etapamimatt55 pisze:Dzięki, za informacje.
Też bym chciał zrobić coś takiego u siebie, ale koszty mnie przerażają...
tak czy inacze nawet jak robisz sam to musisz kupić materiał a ten nie jest tanimatt55 pisze:Oj tak, trzeba zapłacić za piękny ogród... jak nie pieniędzmi to swoją ciężką pracą i inwencją twórczą...
ta laweczka jest kupiona w castoramie za 200 zł w promocji i jest bardzo stabilnaMiriam pisze:Wróciłam podziwiać!Tawuły i warzywnik rzuciły mnie na kolana.Ale ja do Ciebie mam pytanie o ławeczkę z oparciami.Czy robiłeś ją sam,pokazałam mężowi i zastanawialiśmy się,jak wykonane jest oparcie,czy klejone,czy wpuszczane?Planujemy taką,większą tylko.Czy Twoja jest stabilna,wygląda na bardzo delikatną.
Dacie sobie radę jak mąż uzdolniony:) ja akurat z drewnem tak sobieMiriam pisze:Aha,nie pomożesz więcMam nadzieje,że jakoś damy radę,choć mąż wyjątkowo spanikowany przed tą robotą,a przecież popełnił mi już nie jedno w ogrodzie
Jak styloma mam dwa od nie dawna a bedzie miał trzeci z kurami hi hi hiRenatamama3 pisze:ej kondziu ,jak ty dajesz radę z tymi wątkami ,no w sumie zimę mamy .pozdrówka
dziekuje za wizytę i mile słowa hi hi hiAnaAn pisze:Kondziu, tworzysz bardzo ładny ogród. Widzę, że dbasz o detale, które go indywidualizują...
Róż masz całą masęBędzie co oglądać w sezonie
![]()
Bardzo podoba mi się rabata z brzozami.
Hi hi hi wiesz tu znalazłem zakreconych na róże jak ja i jest tu dużo wiadomości na ich temat więc też tu się zapisałem hi hi hi na razie studiuje i połykam wątki jak widać do puźnych godzin nocnychKondzio pisze:Ewelinka231281 pisze:Kondzio, miałam coś sprawdzić u Igi żurawkowej a znalazłam Ciebie tutaj!![]()
Coś o kurach czytam, muszę się wgłębić na O. o co chodzi ;)
Buziaki dla Ciebie i A.