Ewuś wiem, ze zima jeszcze pokaże co potrafi, ale i tak na razie wiosna wygrywa
Dzięki za linka do sprzedaży alinaK. Niestety ja potrzebuję po całej palecie z jednej odmiany i ilości mniejsze niż kilkanaście sztuk nie interesują mnie
I moja droga koleżanko, chciałabym sprostować Twoje niedopatrzenie, Filut nie ma sadełka
- to są mięśnie...
Aguniu, życzę Tobie żeby i u Was wiosna już przegoniła zimę

W trawach zakochałam się w zeszłym sezonie i dlatego tak bardzo i zależy na tym, żeby je zaprosić do siebie. One będą pięknym wypełnieniem dużych rabat. Oby tylko udało się kupić wybrane odmiany.
Moniko, moje krokusy też wyszły w grudniu. Potem przykrył je śnieg a teraz jak tylko się stopił to one w najlepsze się zabrały do kwitnienia

Wiosnę czuć baaardzo i nawet jak przyjdzie mróz to i tak już w duszy wiosna
Lucy, ja też się z tego faktu cieszę przeogromnie
Nelu i do Ciebie ta odwilż dotrze

Mnie też widok kwitnących kwiatów niezmiernie ucieszył. Makaron na razie "robi" u mnie za odśnieżarkę i nie mogę go niestety wypożyczać w inne województwa

Dwa koty mam włóczące się a dwa siedzą w domu i tak jak Twoja kota, ani noska na zimno nie wyściubią
Iwonka, nie są plastikowe

Najprawdziwsze, cieszące oko, cudowne, wiosenne krokusiki
Tak wyglądającego kota jak Filemon mogę Tobie zorganizować w pięć sekund. Chcesz?

Oczywiście charrrakterek to on ma jedyny w swoim rodzaju, ale takiego umaszczenia w Fundacjach nie brakuje do przygarnięcia. Moje wszystkie zwierzaki też z odzysku. Polecam.
Małgosiu, dzięki

A u Ciebie już też chyba bez śniegu? Na sobotę zapowiadają 10stopni na plusie
Justynka, masz rację, że wiosna

Tulipany pokazały noski, ale niestety zmarzły. Myślę, że jeśli za kilka dni przyjdzie mróz to i resztę będzie trzeba pożegnać.
Pat, najprawdziwsze

Koty po przeszkoleniu spisały się na medal i śniegu nie ma ani troszkę, nic, zero, nada!