Witaj Joasiu
Zobaczysz jak szybko zleci i rabatka będzie pełna kiwiatów
Jeśli chodzi o zakupy przez internet to ja kupuję i nie żałuję. W tamtym roku bardzo dużo roślinek właśnie z internetu się pojawiło w tym roku pojawi się pewnie mniej. Na co zwracam kupując rośliny... na cenę i na to jakiej wielkości jest sadzonka. Przed dokonaniem zakupu czytam czy dana roslinka u mnie bedzie rosła czy kupię a ona mi w pierwszym roku wymarźnie. Takie mam szczęscie że zawsze kupuję z nowych szkółek czy sklepów internetowych. Jednak jest taka strona
http://www.florini.pl/ gdzie już zamawiałam 3 raz i zawsze byłam zadowolona, wiec nie wiem czy w tym roku też sie nie skuszę

W tamtym roku miałam taką dziwną przygodę zamówiłam krzewy z iglaki24 i miały być 2 paczki. Przyszła jedna i to z nie wszystkimi roślinkami. Mama się zdenerwowała bo w końcu zapłaciłam za wszysko a tu nie ma tych co mi najbardziej zależało czyli krzewuszek na nodze, wierzb. Akurat było to przed weekenden majowym. Próbowałam sie dodzwonić ale abonent był nie dostepny. Napisałam więc emaila i opisałam całą sytuację ale zaraz po światach Pani do mnie zadrzoniła że powinny być dwie paczki i ona już tą sprawę wyjaśnia. W sobotę zadzwoniła ponownie mówiac że jeszcze raz mi wyślą rośliny bo te które były w paczce nie nadają sie już do wysyłki. Paczuszka przyszła i wszystkie ładne i zdrowe okazy.
Pozdrawiam serdecznie.