Ostatnio niestety nie mam wiele czasu

Jakoś dzień jest stanowczo za krótki jak na moje potrzeby. Ale mam nadzieję, że wreszcie przełamię tę passę i będę miała więcej czasu dla siebie, w tym na forum.
Dziękuję Wam za te wszystkie miłe słowa. Mój ogród nie jest na pewno doskonały, ale jest cały mój. Każdy centymetr to efekt mojej pracy

W podziękowaniu zadedykuje Wam parę absolutnie świeżych zdjęć
Sławku (slanka-flora)! Krysiu (Ignis05)! Agnieszko (agatka123)! Jolu (JolantaG)! Marysiu (Maska)! Aniu (nena08)! Agness! Danusiu (mm-complex)! Misiu (lora)! Agunia (Aguniada)! Moniu (Niunia1981)! Aniu (wielkakulka)! Teresko (tesia39)! Marysiu (Mufka)! Aniu (mamafrania)! Jolu (jola22)! Dorotko (Keetee)! Małgosiu (małgocha1960)! Aniu (anabuko1)! Jurku (semper)! Bogusiu (bwoj54)! Michale (Darmokot)! Milenko (Mandragora)! Pati (survivor26)! Marzka (Sosenki4)! Elu (ElleBelle)! Aniu (akl62)! Jagódko (Jagodka)! Geniu (e-genia)! Teresko (Teniak)! Grażynko (kogra)! Kasiu (kubasia) Małgosiu (MaGorzatka)! Piotrze (misiaczekpm)! Iwonko (heliofitka)! Stasiu (stasia_ogrod)! Loki! Iwonko (majowa)! Agnieszko (aage)! Majeczko (majka411)! Dorotko (dorcia7)! Edwardzie (hutkow)! Majeczko (edukot)! Iwonko (zielonajagoda)! Krysiu (christinkrysia)! Agnieszko (Kochammkwiaty)! Lidko (slila1)! Ewo (gajowa)! Jadziu (e-babcia)! Olu (maliola)! Grażynko (gracha)! Grażynko (byna)! Joanno (jonatanko)! Jagi! Nie wiem doprawdy, czym zasłużyłam, że tak tłumnie przybyliście na otwarcie kolejnej części mojej przygody z ogrodem i ... forum. Już nie wyobrażam sobie dnia bez Was! Dziękuję, że jesteście
Marto (Marginetka)! Błażeju (BobejGS)! Iwonko (iwonaPM)! Bogusia (bunia79)! Ewelino (Ewelina7)! Ewo (ewka17)! ZielonomiBloh! Miriam! Witam nowych gości

Miło, że uznaliście, że mój ogród jest wart odwiedzenia. Zapraszam, ile razy tylko najdzie Was ochota!
ZielonomiBloh! Ta róża to Charless de Gaulle. Pięknie pachnie i jest cudna.
Na wspomnienia przyjdzie pora. Dopóki w ogrodzie cokolwiek kwitnie, będę to pokazywać. Zdaje sobie sprawę, że to już niedługo, ale .... Na zimę mam potężny zapas zdjęć. Będzie co oglądać
Ale największą niespodziankę sprawia mi trytoma. Mam nadzieję, że przetrwa zimę
Kwitnie piękniej niż w lecie
Domowe także nie próżnują
Jak widzicie, nie mam na co narzekać. Poza tym nie lubię tego robić
Miłego buszowania po forum