Przybiegłam z rewizytą i zostaje, bo pięknie u Ciebie

Ogród zadbany i mini ogródek na balkonie- świetny

Z wielką przyjemnością wrócę do Ciebie

Cieszę sięanym pisze:Dorotko hej![]()
Przybiegłam z rewizytą i zostaje, bo pięknie u Ciebie![]()
Ogród zadbany i mini ogródek na balkonie- świetny![]()
Z wielką przyjemnością wrócę do Ciebie
manyna76 pisze:Hej, kochana, czy Twoja doba ma na pewno 24h?
Niezmiernie mi miłoreniusia20 pisze:Witaj Dorotkoi Ja również zawitałam do Twojego ogrodu
dorcia7 pisze:A zapomniałam donieść że po kilku 4 godzinach zbierania grzybów M przywiózł 2 wiklinowe koszyki,był co prawda po raz pierwszy w tamtych lasach ale grzybów moc
lublinianka pisze:dorcia7 pisze:A zapomniałam donieść że po kilku 4 godzinach zbierania grzybów M przywiózł 2 wiklinowe koszyki,był co prawda po raz pierwszy w tamtych lasach ale grzybów mocmnie z grzybów najbardziej kręcą te wiklinowe koszyki - ile roślin w to można wpakować i zrobić ogrodowe kompozycje
![]()
Nie znam nazwy,kupiona w markecie jako róża pnąca ,ale jest piękna- na moje oko albo to jest albo p[odobna do Alchymist ,miłego dniaKeetee pisze:Dorka miłego wtorkuHej a co to za śliczna róża pod czeresnią....zachwycająca
Dwadzieścia plus te co rosną już na działcegracha pisze:20 szt hiacyntów,ty chyba faktycznie masz działkę z gumy a swoją drogą jak te 20 zakwitnie to dopiero będzie widok
Moje zeszłoroczne z B..kwitły w zeszłym roku dokładnie w takim kolorze jak kupowałam ,więc jest nadzieja i u Ciebieewunia7 pisze:![]()
A ja kupowałam hiacynty w B..., ciekawe kolory miały, tylko czy takowymi zakwitną
DziękujęMagda30 pisze:Dorotko super te skrzynki