Madziu. Ależ szalejesz z tymi wysiewami. Jak wzejdą to będzie co pikować. A róża "Chopin" to dobry wybór, ma piękne kwiaty i zniewalający zapach. Dobrze jest pamiętać nazwy odmianowe, bo to pozwoli Ci lepiej dbać o daną roślinkę. Cieszę się, że masz już dalie, bo to naprawdę bardzo widowiskowe kwiaty.
Pozdrawiam...
Witaj Madziu
A to poszalałaś sobie z zakupami i sianiem. Canny już posadziłaś? A to teraz trzeba już sadzić do doniczek?
Różano sie zrobi u Ciebie ale jakże pięknie. Już się nie mogę doszekać Twojej relacji z wiosny i lata. Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.
Witajcie po krótkiej przerwie ,dzisiaj nareszcie dorwałam koleusy i oczywiście musiałam je posiać odrazu dokupiłam też ostróżki łubin żagwin powojnik tanguncki i szarłat trójbarwny
Madzia55 ja się staram napisć nazwy roślin ale nie bardzo to wychodzi czasami ,dalie i canny mam dzięki Bogusiowi Szczepańskiemu tutaj z tego forum za co jeszcze raz bardzo nie dziękuje i pozdrawiam go
Magda1975 pozdrawiam i witam wpadaj kiedy tylko chcesz
Sylwuś85 wiem kanny trochę za wcześnie posadziłam ale nie mogłam się już powstrzymać,różami zaraziłam się od pewnej pani Sasanka18 też z tego forum z zachodniopomorskiego i też ja pozdrawiam
Mój też uważa, że kupowanie nowych roślin to marnowanie pieniędzy
Ale ja za to na ciuchy nie wydaję. Przynajmniej dużo, bo zawsze albo w ciuchlandii się ubieram, albo na wyprzedażach.
Wolę roślinki sobie kupić
Madziu mój tato też zawsze sie dąsa gdy coś kupię nowego do ogrodu. Albo jak zamówie przez internet. Ale tacy są już mężczyźni. Mało który zrozumie nasza pasje.
Ja jeszcze swoich nie posadziłam, tak myślałam o pocżatku marca. Pozdrawiam cieplutko
Margo2 ja też mało na siebie wydaje za to odbijam to sobie w roślinach
Sylwuś85 już jestem witam cie ,roślinki powoli rosną ,pogoda wiosenna niech już będzie wiosna dziękuje ci za pamięć o mnie i pozdrawiam
Madziu moze jeszcze sie obudzą trzeba wierzyc do końca. może w ciepłe miejsce przynieś i zobaczysz czy wypuszczają. A canny i dalie to już sadziłaś do donic czy tak powypuszczały?
Sylwuś kanny i dalie powsadzałam do donic bo się nie mogłam powstrzymać jako że pierwszy raz je mam a co do koleusa to masz racje zaraz je przeniosę w cieplejsze miejsce bo mogą mieć za zimno