becia123-Beatko Dziękuję za uznanie

Tak to juz jest,że miec pięknie zawsze trzba sie napracować
jonatanka-Asiu; heliofitka-Iwonko Jeżówki odkryłam w ubiegłym roku, i dokupuje je cały czas.A róże tez kocham i jeszcze mam 2 upatrzone do kupienia jeszcze,Chippendale i Heidi Klum
MID2006-Madziu; tesia39-Teresko Rudbekie tyle wnoszą koloru do ogrodu,że nie wyobarażam sobir ogrogu bez nich

Ja kosmosy mam pierwszy raz,,,i czuję,że zostaną juz na dobre w moim ogrodzie,,,ale co roku je tezba wysiewać???Nasiona juz zbieram

.Jesień sie zbliża ale ja wolę jeszcze o tym nie myśleć,korzystam z obecnego lata
Margo2-Gosiu dziękuje za uznanie :DA ja jeszcze Jeżówkę zółtą jeszcze muszę dokupić
Tacca-Danusiu u mnie jeszcze kolorowo.Ale nie wiem jak będzie na jesieni,,,czy nie zielono,,,musze dokupić chryzantemek,bo ich nie mam

.A mój hibiskus bylinowy ma pąki już duże
malgocha1960U mnie róże jedne przekwitaja,jedne kwitna jedne odpoczywaja i tak cos zawsze kwitnie,,,to dobrze,,,jeszcze planuje 2 dokupić

a co to za komisja przyjdzie na konkurs,do Ciebie??Jaki konkurs???
koziorozec-Maruś Witaj

Jeżówki sa piękne wszystkie,A rudekie wnosza dużo kolorytu ciepłego,żywego do naszych ogrodów

Dalijek jeszcze planuje na drugi rok więcej dosadzić
marpa-Maryniu Dziękuję

A zdjątka i tak zmniejszam dużo,,,, tak jak mówisz,trzeba pewnie jeszcze 1 rozmiar zmniejszyć
anym-Anula;Renata1962 wielkie dzięki
maika-Elu Ja bardzo lubię fotograwować nie tylko miasta, rodzinkę,,, rosliny ,kwiaty i oczywiście owady, w makro wygladaja niesamowicie
JacekP witaj i dziękuję za miłe słowa
moje ogrodowo;
zawilec japoński;

[URL=
www.fotosik.pl

powoniki jeszcze kwitną;
(clematis) Allanah

[/URL]
generał sikorski;
i lilie;

[/URL]
[url=http://www.fotosik.pl]