W ogrodzie Panny D.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W ogrodzie Panny D.

Post »

Dorotko :wit długo Cię nie było, ale widzę ogromne zmiany i to na wielki plus ;:215 Jesteś usprawiedliwiona kochana, rabaty wyglądają zjawiskowo, kora super podkreśla nasadzenia :D
Czekam na kolejne fotki i pozdrawiam!
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
doroteczkaa
100p
100p
Od: 11 lip 2013, o 16:12

Post »

takasobie --> dziekuje Ci za odwiedzinki w moim ogrodzie :-) ... ciesze sie ze Ci sie podobalo, zapraszam czesciej ... co do skalniaka,mam nadzieje ze bedzie piekny,jak na razie roslinki bardzo malenkie,mysle ze za rok beda juz nieco rozrosniete - mam nadzieje ...

anym --> hejka Kochana, fajnie ze wpadlas do mnie :-)... a tak zmiany,zmiany,zmiany...non stop cos innego robie:) poprawiam, doprawiam itp...jak juz wspominalam ogrod w tym roku zaczelam, wczesniej bylo cos ale w sumie nic, wiec z dnia na dzien wszystko sie zmienia :) ... fotki nowe beda na pewno :* pozdrawiam
Nie musze być idealna..!... Wystarczy, ze jestem wyjątkowa!

W Ogrodzie Panny D.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ogród to nieskończone dzieło...zawsze zostaje coś do poprawienia ;:oj
Twój ogród pięknienie z każdą odsłoną ;:138
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wcale się nie dziwię, że nie siedziałaś na forum-zmiany mówią same za siebie :D Dobrze wiemy, ile pracy i czasu zajmuje przygotowanie długiej rabaty.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Dorotko,prześledziłam twoją historię i muszę ci powiedzieć ,że ja podobnie po wielkich przeżyciach zamieniłam ból psychiczny na fizyczny przy założeniu mojego ogrodu i tak powstał ten ogród z mojej wewnętrznej potrzeby,też się czołgałam z przepracowania i bólu ale to mnie uratowało od zwariowania i dzisiaj jak obejmę mój ogród oczami nie wierzę jak to potrafiłam zrobić,jak widzisz każdy ogród i ogródek ma jakąś swoją historię ,ja też lubię rano wypić kawkę ,zapalić papieroska i pospacerować po ogrodzie,ale chyba za dużo o mnie,tu ma być o tobie i twoim ogrodzie,muszę ci powiedzieć że pięknieje a jeszcze rok,dwa i go nie poznasz,pozdrawiam :wit
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Dziewczynki, proszę natychmiast rzucić te wstrętne papieroski ;:14 zobaczynie ile pięknych roślinek przybędzie :lol:

Witaj Dorotko, dawno się zbierałam żeby zobaczyć co takiego tworzysz. Widzę ogromny ogród z dużym potencjałem i osóbkę, która go wykończy w błyskawicznym tempie ;:oj Przy udziale forumek uda się to znacznie łatwiej. Musisz tylko opisywać jeszcze swoje plany. Jakie rośliny lubisz, co zamierzasz posadzić. Konsultacje na Forum to normalka, ułatwiająca bardzo życie. Gdybym rok wcześniej poznała forum nim zaczęłam się bawić w ogrodniczkę to nie popełniłabym wielu błędów.
Podpisuję się pod wpisem Marty obiema łapkami, nasze ogrody często uratowały nam życie i zdrowie, piszę to absolutnie bez przesady.
Ciesz się nim i dziel wrażeniami. To wspaniała społeczność, która chętnie się podzieli wiedzą i nie tylko ;:333
Powodzenia
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18

Post »

Dorotko, przeczytałam wszystkie strony Twojego watku i obejrzalam fotorelację z prac ogrodowech. Jesteś rzeczywiście wyjątko silną i zaradną dziewczyną, świetnie radzisz sobie nawet z ciężkimi pracami. Realizujesz jedno z marzeń tak skutecznie , że nie wątpię iż wszystkie inne marzenia i plany też osiągniesz. Jest pięknie w Twoim ogrodzie, i będzie pięknie w życiu. ;:3 ;:3 Uszy do góry. ;:196
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Witaj Dorotko,ja również prześledziłam cały Twój wątek od początku i nie będę orginalna, bo powiem że podziwiam Twoje poczynania,znalazłaś swój cel w życiu i pięknie Ci to wszystko wychodzi, możesz być dumna bo to Twoje rączki tyle już dokonały a ile jeszcze przed Tobą wspaniałych chwil ;:433 ;:433 młoda osobo :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dorotko, jestem i ja u Ciebie :)
Podziwiam efekty Twojej pracy w ogrodzie - jest super!
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Witaj Dorotko wpadłam z rewizytą :wit
Bardzo dużo pracy wykonałaś i są tego fantastyczne efekty ;:173 Nagromadziłaś sporo ciekawych roślinek ..najbardziej ostatnio rzucaja mi sie w oko jeżówki ;:167 Masz piękne okazy !
Pozdrawiam serdecznie i będę zaglądać i podglądać kolejne zmiany w Twoim ogrodzie ;:196
marzenia się spełniają! Dana
lublinianka
200p
200p
Od: 18 kwie 2013, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

doroteczkaa, witaj, wpadłam do Ciebie i widzę, że dobrze zrobiłam, bo chyba jesteśmy bratnimi duszami i ja też dopiero zaczynam i też mój skraweczek zieleni to panaceum na wszelkie bolączki ;:136 powodzenia! ;:333
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Witaj Dorotko ;:196
Jest co podziwiać u ciebie!!
Skalniak no,no robi wrażenie i to że sama go zrobiłaś ;:224 braaaawo!!
Awatar użytkownika
Anna55
1000p
1000p
Od: 27 kwie 2012, o 00:06

Post »

Witaj Dorotko!
Wpadłam z rewizytą. Przeczytałam Twoją historię...
"...Co nas nie zabije to nas wzmocni...".
Odniosłam wrażenie,że ogród stał się dla Ciebie takim antidotum na wszelkie dolegliwości.Dużo pracy i serca włożyłaś w to co zrobiłaś. Złapałaś ogrodowego bakcyla.Posiedzisz dłużej na FO to złapiesz więcej chorób :)
Zaznaczam sobie wątek i będę kibicowac Ci w pracach ogródkowych.
Pozdrawiam gorąco!
Awatar użytkownika
slotys
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2012, o 09:53

Post »

Dorotko przyszłam się przywitać . Wcześniej przeczytałam Twój wątek od deski do deski. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich poczynań. Tyle pracy włożyłaś w swój raj na ziemi i wszystko wygląda doskonale . Skalniak super...
Awatar użytkownika
terlica
500p
500p
Od: 24 mar 2013, o 07:26

Post »

Witaj siłaczko :)
ścieżka kamienna super Ci wyszła! Masz piękną działkę zadrzewioną.
A na ten mur ( do którego ścieżka prowadzi) nie chcesz jakiś pnączy?
Pozdrawiam-Ewa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”